Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se loni koncem června Jamie Foxx (55) pochlubil, jak společně s Tomem Bradym přemluvili Cameron Diaz (51), aby se po letech v ‚hereckém důchodu‘ opět objevila ve filmu, fanoušci byli u vytržení. Cameron tehdy skutečně kývla na to, že si zahraje v jeho připravované akční komedii Back In Action. Nyní to ale vypadá, že se Jamie postaral spíš o to, že se herečka už v žádném dalším hollywoodském filmu neukáže.

Před pár dny totiž vyšlo najevo, že v oscarovém držiteli za snímek Ray kvůli blíže nespecifikovaným komplikacím při natáčení v Londýně bouchly saze tak moc, že to vyústilo ve vyhození tří členů štábu a řidiče. O místo údajně přišli výkonný producent, dva režiséři a jeho řidič. Podle britského Daily Mailu se herečka pravděpodobně i kvůli tomu už nikdy v žádném hollywoodském filmu neobjeví.

Britský plátek prý vyzpovídal blízký zdroj z hereččina okolí, který prozradil, že Cameron skutečně nesnáší veškeré drama a konfrontace, které jsou mnohdy součástí natáčení, a byl to prý i jeden z důvodů, proč s natáčením v roce 2014 předčasně sekla. A přestože sama s Jamiem žádný problém neměla, nic příjemného to pro ni nejspíš nebylo.

Dalším důvodem, proč herečka údajně neplánuje návrat před kameru, je i to, že je příliš dlouho pryč od svého manžela Benjiho Maddena a jejich tříleté dcery Raddix. „Tyto desetihodinové pracovní dny, které jdou za sebou, na ni byly hodně a ona nenávidí, když je pryč od Raddix. Zbožňuje být mámou víc než cokoli na světě,“ řekl zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám