Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Radostná novina ze světa čar a kouzel: Legendární Harry Potter bude tatínkem

Daniel Radcliffe: Představitel Harryho Pottera bude tatínkem
Zdroj: showpix.cz
+ Dalších 7 fotografií
rodina

Daniel Radcliffe (33) očekává s o pět let starší partnerkou Erin Darke dítě. Podle listu Daily Mirror to potvrdil jeho mluvčí. Herec, kterého nejvíce proslavila role Harryho Pottera, a jeho partnerka, která je rovněž herečka, jsou spolu už deset let. Miminko by se mělo narodit koncem tohoto roku.

Představitel Harryho Pottera bude otcem. Herec Daniel Radcliffe skrze svého mluvčího oznámil, že jeho americká partnerka Erin Darke je těhotná.

„Daniel a Erin nemohou být šťastnější. Jsou naprosto nadšení a nemohou se dočkat, až se stanou tříčlennou rodinou,“ sdělil listu Daily Mirror zdroj blízký slavnému herci. „Nedávno to řekli svým rodinám a přátelům. Je to neuvěřitelně vzrušující čas,“ dodal.

Své dítě chce uchránit před slávou

Radcliffe potkal Darke v roce 2012, když spolu natáčeli film Kill Your Darlings, ve kterém hrál básníka Allena Ginsberga. V roce 2020 o jejich setkání řekl: „Jednoho dne to bude pekelný příběh, který budeme vyprávět našim dětem. Naše postavy spolu flirtují, takže existuje takový sladký záznam toho, jak jsme se poprvé setkali.“

Herec zároveň nechce, aby jeho potomek šel v jeho stopách. „Nechtěl bych slávu pro své dítě. Filmové kulisy jsou nádherná místa. Mnohdy to může být pro děti úžasné, ale ve skutečnosti je to stránka slávy, které je třeba se za každou cenu vyhnout,“ uvedl Radcliffe.

Zpráva o těhotenství přichází podle listu Daily Mail jen den poté, co si dvojice užila milovanou procházku v New Yorku, přičemž Erin Darke byla viděna s výrazně kulatým bříškem.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy