Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Filip ze Survivoru: Scény byly nahrané, Novotný propálil Pítra a gender všechno zničil

Účastník Survivora Filip Jánoš.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další 4 fotografie
reality show

Filip Jánoš, bývalý účastník reality show Survivor, se na svém YouTubu pustil do rozboru své strategie v soutěži, přičemž popsal mnoho detailů ze zákulisí. „Když chytíš rybu a nemáš to natočené, tak musíš zavolat kameramana a chytnout ji znova,“ řekl například k tomu, jak se inscenuje děj pro televizní obrazovky. Zároveň zmínil historku, jak moderátor soutěže Ondřej Novotný propálil Karolíně, že Pítr má imunitu. A také rozcupoval genderové pravidlo.

„Nebylo to reálné, nebyly tam celou dobu kamery. Bylo to celkem umělé. Přijely kamery a pak odjely a nezajímalo je, co se děje potom,“ začal na svém Youtubovém kanále vyprávění o pozadí reality show Survivor její bývalý účastník Filip Jánoš.

„I to, co natočili, pak vystřihli. Je tam kopec věcí, co nebyly ukázané. Když chytíš rybu a nemáš to natočené, tak musíš zavolat kameramana a chytnout ji znova,“ popsal některé bizarní momenty Jánoš.

Ten zároveň vysvětlil i to, jaká byla v soutěži jeho taktika. „Nejsem dobrý herec, že bych dokázal někoho oklamat. Byl jsem stejný, jako jsem normálně. I sporty mi moc nejdou,“ uvedl. Od začátku prý cítil, že půjde ze soutěže jako první. „Naštěstí Karolína byla aktivní a vytvořili jsme první alianci. Byla to taková aliance outsiderů,“ doplnil.

Genderové pravidlo všechno zničilo

Jako mnoho dalších si pak postěžoval na genderové pravidlo, které nutilo soutěžící vybrat do duelu muže, pokud bylo v soutěži méně žen. „Všechno to zamíchalo pos*ané gender pravidlo. Neslyšel jsem na něj ani jeden pozitivní názor. Až 45. den jsme se dozvěděli, jak to pravidlo funguje,“ vysvětloval Jánoš.

„Nejenže to změnilo celou hru, ale kdybychom to věděli od začátku, tak se chováme úplně jinak. Jakou máš pak motivaci se snažit, vytvořit strategii atd? Kdybych to věděl, tak nikdy nedám do duelu Kačku,“ pokračoval s tím, že štáb televize v jednu chvíli pravidlo přiznal, aby v jiné chvíli všechny zmínky o tom pravidle vystříhal. Tvrdí také, že pokud by opět vypadla holka, v tomto případě Karolína, a kluci by převážili, pravidlo by se znovu aplikovalo. Podle Filipa, a nejen něho, je Survivor s genderovým pravidlem úplně o ničem.

Novotný propálil Pítra

Když se zrovna nekonaly soutěže nebo duely, čas na ostrově utíkal pomalu. „Byla tam nuda, nebylo co dělat. Čekáš na souboj, aby ses mohl povozit loďkou,“ popsal bývalý soutěžící.

Na závěr přidal i jednu historku, jak moderátor soutěže Ondřej Novotný dle něj nechtěně vyzradil, kdo má imunitu. „Karolína šla po souboji k doktorovi a slyšela Ondřeje, jak nahrával voiceover, že Pítr má imunitu.“ Nešlo přitom o první podobný přešlap Novotného. V jednom z živých přenosů propálil jméno soutěžícího, který vypadl.

Survivor Filip podle svých slov velmi prožíval. „Po vypadnutí jsem šel na hotel a čekal mě Pítr a bavili jsme se asi do dvou. Cítil jsem se potom jako po rozchodu,“ uvedl s tím, že ještě dlouho nemohl usnout a i měsíc po konci soutěže se mu o ní občas zdají sny.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy