Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Denní horoskop na pondělí 27. 3. 2023: Ryby musí mluvit na rovinu, Blížence čeká kritika

Denní horoskop na pondělí 27. 3. 2023: Ryby musí mluvit na rovinu, Blížence čeká kritika
Zdroj: Unsplash
Horoskop

Denní horoskop je tu pro všechna znamení zvěrokruhu na pondělí 27. 3. 2023. Podívejte se, co vás dnes čeká a čeho byste se případně měli vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Zjistíte, že vám činí potíže dělání kompromisů. Chcete si tvrdě prosadit jen to, co vy sami chcete. Daří se vám zasáhnout zranitelné místo protistrany. Vyhýbejte se debatám o financích, zde byste neuspěli.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Mělo by se vám dařit. Podaří se vám přesvědčit váš milovaný protějšek o vašem dlouho chystaném plánu. Nemějte obavy mluvit na rovinu. Pokud budete něco skrývat, se zlou se potážete.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Tento den by mohl mít rozhodující vliv na několik věcí, to ale jen za předpokladu, že správně vyhodnotíte každou situaci, do které se dostanete. Snažte se na věci nahlížet co nejvíce realisticky.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Horoskop říká, že je ideální čas na realizaci nových nápadů. Pozor si jen dejte, abyste nestavěli vzdušné zámky. Naštěstí bude poblíž někdo, kdo vás zase vrátí zpátky na zem.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Pozor, připravte se na kritiku. I vy sami máte tendenci více kritizovat ostatní. Všechno vidíte černobíle a jakékoliv změny vám činí potíže. Pozor si dejte na zranitelnost a přecitlivělost, neurážejte se.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Nenechte se dotlačit do situací, ve kterých se ocitnout nechcete. Věci, které vás nenaplňují a nemáte k nim důvěru, klidně a slušně odmítněte, jinak byste si akorát zkomplikovali svůj život do budoucna.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop vás nabádá, abyste se snažili vyřešit problémy, které se vám za poslední dobu nakupily. Když to bude situace vyžadovat, omluvte se všem, kterým jste ukřivdili, uleví se vám.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Neočekávejte, že všechny vaše inovativní nápady budou přijaty s pochopením. Nevzdávejte to ale, musíte to ještě trochu dopilovat. Zbytečně se nedohadujte, všechno by se tím jen zkomplikovalo.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Tento den buďte ostražití, každý svůj krok si rozmyslete. Je důležité, abyste nepolevovali ve svých plánech. Zdokonalujte se, pracujte na sobě, učte se, po zásluze se dočkáte vytoužené odměny.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Horoskop prozrazuje, že se vytouženého úspěchu v jisté záležitosti ještě nedočkáte. Netlačte ale moc na pilu. Když budete dostatečně trpěliví, ušetříte se tak nepříjemné srážky s tvrdou realitou.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Buďte k sobě opravdu upřímní. Zamyslete se zejména nad svými činy z poslední doby, jinak se nikam dál v životě neposunete. Zkuste se zbavit zloby, kterou pociťujete k některým lidem.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Horoskop říká, abyste nezaháleli. Buďte co nejvíce aktivní a komunikativní. Máte dobře našlápnuto, tak ten rozjetý vlak nezastavujte. Energický přístup vám pomůže k prosazení toho, co potřebujete.

Pokud chcete vědět víc, přečtěte si váš měsíční horoskop ➔

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy