Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jitka Čvančarová o úrazu a ztrátě role: Nejvíce mě trápí, že jsem zklamala fanoušky

+ Dalších 5 fotografií

Herečka Jitka Čvančarová (45) je konečně zdravotně v pořádku. Poté, co ji zraněný kotník připravil o roli v seriálu Kukačky a utlumila i svou divadelní kariéru, se nyní objevuje ve společnosti plná síly a elánu. Pro redakci eXtra.cz promluvila o tom, co ji na ztrátě role nejvíce trápilo. 

Herečka Jitka Čvančarová (44) si začátkem tohoto roku prošla nepříjemným zraněním kotníku, které ji připravilo o roli v seriálu Kukačky. Na dovolené si ho natřikrát zlomila. Oblíbená herečka si prošla tříměsíčním obdobím, kdy byla upoutána na lůžko a prožila stagnaci i co se týká pracovní kariéry. Jitka je konečně ve fázi, kdy je její noha v pořádku a nemusí docházet na rehabilitace.

Jitku Kukačky mrzely kvůli divákům

Poté, co režisér Biser Arichtev Jitku obsadil do seriálu Kukačky, přišlo osudové zranění, které ji znemožnilo být součástí natáčení. Herečka vše ale nesla statečně a bylo jí líto spíše to, že zklamala některé fanoušky. „Věřím, že je v životě všechno tak, jak má být. Je mi to líto hlavně kvůli divákům, protože se mě ptají a hledají mě tam, což mě na jednu stranu těší, že jim chybím. Koho by to netěšilo... horší by bylo, kdyby jásali, že tam nejsem," řekla nám Jitka. "Možná i tací teda jsou, jenom se to ke mně nedostane. Ale nejvíce mě to prostě mrzí kvůli divákům,“ svěřila se Čvančarová. 

 „Jsem člověk, který když něco slíbí, tak rád dostojí svému slibu. Toto jsem bohužel nebyla schopná splnit,“ dodala herečka. I v divadle ji fanoušci mohou vidět méně, jelikož se Jitka více soustředí na osobní život, jak sama přiznala také v Show Jana Krause. „Předtím, než jsem měla děti, jsem toho nahrála v divadle docela hodně, ale teď nechci obětovat ty večery,“ ​ vysvětlila důvod svého omezeného působení.

Jitka oslavila 45.narozeniny

Jitka před pár dny oslavila své 45. narozeniny a dle svých slov si příliš nepotrpí na materiální a kýčovité dárky. „Já bych si přála, abychom byli všichni šťastní, i v duši. Chtěla bych žít v míru, ve svobodě a lásce. To přeji i já vám všem,“ svěřila se herečka. Rodina je pro ní opravdu na prvním místě a snaží se s nimi trávit veškerý čas. Jitka žije již 12 let ve šťastném manželství s Petrem Čadkem, s nímž má dceru Elenu a syna Theodora.

Své blízké zapojí i do turistiky v rámci projektu Česky pěšky, kterého se stala ambassadorkou. Ráda vyrazí do terénu v Čechách i zahraničí. „Vždy z objevování musím mít radost. To, že jdete s rodinou nebo potkáte na trase nové lidi, je velmi příjemné. Ale ráda jdu i sama se sebou. Je to taková terapie,“ svěřila se Čvančarová.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy