Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Sběratelka skalpů Karolína Krézlová ze Survivoru: Slavní muži, kteří prošli její postelí

Karolína Krézlová ze Survivoru: Lovkyně slavných mužů
Zdroj: se souhlasem Tv Nova/ profimedia/herminapress/koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
Survivor 2023

Herečka Karolína Krézlová (35) nyní bojuje o milionovou výhru v české verzi nejdrsnější soutěže světa Survivor. Jak se ukázalo, pletichářství je její doménou, přičemž tvoření aliancí a obcházení určitých členů svého kmene je pro ni stejně přirozené, jako si po ránu vyčistit zuby. Krézlová rozhodně není nevinnou holčičkou, naopak si dokázala omotat kolem prstu muže jako Usain Bolt, Jaro Slávik nebo Vladimír Polívka, s nímž byla dokonce nějakou dobu zasnoubená. 

Talentovaná Krézlová

Ačkoliv by to do ní málokdo řekl, herečka Karolína Krézlová se pro hru Survivor zřejmě narodila. Ukázala se jako zdatná manipulátorka, která nenápadným způsobem vždy dosáhne svého. Její skrytý talent tahat za nitky ostatních soutěžících ve svých živácích na Instagramu několikrát komentoval i moderátor drsné reality show Ondřej Novotný.

O její taktice ví své i její bývalí soukmenovci Bára Mlejnková a Petr Havránek alias Pítr a není divu, že si tam omotala kolem prstu celé pánské osazenstvo kmene Hrdinů. Karolína je totiž velká milovnice, která do svých sítí vlákala nejednoho slavného muže.

Ne vždy ale Krézlová lovila v českých vodách. Do povědomí veřejnosti se dostala díky svému sedmiměsíčnímu vztahu se světoznámým sprinterem Usainem Boltem. „Seznámili jsme se v Praze. Byl na akci, kde jsem pracovala a měla jsem se o něj starat. Když vyšel z letadla, říkali mi, že má blbou náladu. Ale jak otevřel oči a mrknul na mě, už měl dobrou. Bylo jasný, že jsem se mu zalíbila,“ prozradila Karolína o své tehdejší lásce pro Blesk.cz.

Několikanásobným světovým rekordmanem to ale neskončilo. Dalším úspěšným mužem Karolíny Krézlové, jejíž postelí prošel zpěvák Sámer Issa, nebo nizozemský DJ Tiësto, byl slavný slovenský hudební producent Jaro Slávik. Ani v těchto vztazích ale nenašla kráska štěstí a bylo třeba jít opět o dům dál.

Zasnoubení s Polívkou

I když spolu také nevydrželi příliš dlouho, Karolínin vztah s hercem Vladimírem Polívkou, synem Bolka Polívky a Chantal Poullain, byl jeden z nejvážnějších. Oblíbeného herce Krézlová ulovila na jaře 2016 a koncem téhož roku před ní zamilovaný umělec poklekl a požádal ji o ruku.

Pak se ale objevily nad jejich láskou mráčky a krátce po začátku následujícího roku se pár rozešel. Několik měsíců se vídali i poté, co již nebyli snoubenci, nakonec ale vše vyšumělo a nyní je Karolína údajně single.

I když muži po Karolíně šílí, mezi ženami až takovou popularitu nemá. Zvláště jedna z jejích bývalých soukmenovkyň ze Survivoru, Barbora Mlejnková, jí nemůže přijít na jméno a nejednou si s ní na opuštěném ostrově vjela do vlasů. „Můj šálek kávy to není, Kája je svá. Kdyby jí bylo 25 let, tak bych to omluvila. Je starší než já, asi se formovat nebude. Já bych být jako ona nechtěla, nechtěla bych její povahu. Je vych*aná, vypočítavá. To určitě je,“ řekla Mlejnková Super.cz.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy