Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nový románik večne NAHEJ modelky: Ulovila ďalšieho SLÁVNEHO MUŽA... Prezradili ich HORÚCE BOZKY!

Emily Ratajkowski vraj ulovila ďalšieho slávneho muža.
Emily Ratajkowski vraj ulovila ďalšieho slávneho muža. (Zdroj: Profimedia)

TOKIO - Emily Ratajkowski (31) má sexepílu na rozdávanie. A do úzkych ním dostáva mužov po celom svete... Aj tých slávnych. Veď nie je to tak dávno, čo sa jej meno spájalo s Bradom Pittom (58) či s komikmi Petem Davidsonom (29) alebo Ericom Andrém (39). No a najnovšie vraj ulovila ďalšieho slávneho muža. Dvojicu prezradili horúce bozky priamo na ulici!

Len v júli minulého roka sa na verejnosť dostala informácia, že Emily Ratajkowski a Sebastian Bear-McClard, s ktorým má 2-ročného syna Sylvestra, idú od seba. Manžel mal slávnu sexicu viackrát podviesť. No tá sa z rozchodu dlho nespamätávala... Veď hoci odvtedy uplynulo len 8 mesiacov, jej meno sa spájalo už s viacerými slávnymi mužmi. 

Galéria: Emily Ratajkowski sa aj počas tehotenstva pretŕčala nahá.

A aktuálne mala zbaliť ďalšieho. Paparazzi ju zachytili v japonskom Tokiu, ako sa priamo na ulici vášnivo bozkáva s 29-ročným spevákom Harry Stylesom. Video priniesol portál DailyMail. (Nájdete ho TU!) Popová hviezda mala v piatok a v sobotu v hlavnom meste Japonska koncert v rámci turné Love On Tour. No a medzi vystúpeniami mu zjavne robila spoločnosť slávna sexica.

Harry Styles sa v novembri minulého roka rozišiel s herečkou a režisérkou Oliviou Wilde. Emily Ratajkowski v uplynulých mesiacoch randila napríklad s hercom Bradom Pittom či komikom Petem Davidsonom. Naposledy sa o jej milostnom živote písalo minulý mesiac, kedy zverejnila pikantný záber s komikom Ericom Andrém.

Viac o téme: Harry StylesEmily Ratajkowski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu