Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Cestná pirátka po diaľnici uháňala skoro 200 km/h: Na VIDEU si pozrite jej šialenú jazdu!

Vodička prekročila rýchlosť až o 75 km/h: Dôjsť k tomu malo pri Bratislave na diaľnici D1 v smere do Trnavy. Zobraziť galériu (2)
Vodička prekročila rýchlosť až o 75 km/h: Dôjsť k tomu malo pri Bratislave na diaľnici D1 v smere do Trnavy. (Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Krajské riaditeľstvo Policajného zboru SR informuje o 46-ročnej vodičke, ktorá si to po diaľnici D1 pri Bratislave v smere na Trnavu šinula neuveriteľnou rýchlosťou. Podľa polície jej odmenou bola bloková pokuta.

Na Slovensku sa vodiči snáď nikdy nepoučia. Dôkazom je aj táto vodička, ktorá sa pri Bratislave na diaľnici D1 zahrala na Fittipaldiho. Na aute značky BMW sa rozhodla uháňať rýchlosťou až neuveriteľných 185 km/h, čím prekročila maximálnu rýchlosť až o 75 km/h. Na jej divokú jazdu sa môžete pozrieť aj vo videu, ktoré zverejnila polícia ako výstrahu pre podobných vodičov.

Vodička si to po diaľnici D1 uháňala skoro 200: Odmenou jej bola mastná pokuta (Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj)

Len minulý týždeň trenčianski policajti zachytili vodiča, ktorý jazdil na diaľnici D1 v smere na Bratislavu rýchlosťou 235 kilometrov za hodinu. Zastavili ho policajti z trenčianskeho diaľničného oddelenia Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne. Polícia opakovane vodičov vyzýva k zvýšenej opatrnosti a dodržiavaniu predpisov na našich cestách.

Cestný pirát v Trenčíne
Zobraziť galériu (2)
Cestný pirát v Trenčíne  (Zdroj: Polícia SR Trenčiansky kraj)

 

 

Viac o téme: DiaľnicaPokutaPolícia SRPrekročenie rýchlostiPirátka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu