Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Týdenní horoskop: Ryby by se měly uvolnit, Býci jsou krok od splnění snu

U moře
Zdroj: Pixabay
Horoskop

Na koho čeká v následujících dnech úspěch, a kdo by naopak neměl raději vytahovat paty z domu? To se dozvíte v našem týdenním horoskopu pro všechna znamení horoskopu, který je tentokrát sestaven na období od 27. března do 2. dubna. 

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop prozrazuje, že je vaše pracovní nasazení vskutku obdivuhodné. Konečně dokončíte úkoly, na nichž už déle pracujete. Zbude vám dokonce i dostatek času na aktivity v soukromém životě.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Horoskop vás nabádá, abyste v práci tak netlačili na pilu. Nemusíte být za každou cenu vidět a slyšet, uvolněte se a vsaďte na přirozenost. Nabídnout byste měli pomocnou ruku pomalejšímu kolegovi.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Jestli obdržíte nabídku na postup, dobře zvažte, co všechno budete muset obětovat v osobním životě. Půjde-li to, vezměte si čas na rozmyšlenou a proberte to se svými blízkými, kterých se to také týká.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Jestli máte radost z nového postu v práci, nestyďte se to dát najevo před ostatními. Splnění snu jste zase o krok blíže, všechno máte do detailu promyšlené, tak se do toho s plnou vervou pusťte.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Hvězdy prozrazují, že vás práce sice obere o osobní život, ale je to nezbytné pro váš úspěch. V kariéře máte skvěle našlápnuto na povýšení, proto by byla velká škoda, kdybyste polevili těsně před cílem.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Horoskop prozrazuje, že už se nemůžete dočkat, až vypadnete z práce. Nezdržujte se tedy drbáním s kolegy a dejte se rychle do plnění povinností. To platí pro každý den tohoto týdne. Měli byste vyrazit za sportem, pohyb totiž potřebujete jako sůl.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Horoskop prozrazuje, že vás v práci čeká plno povinností. Nic už déle neodkládejte a začněte plnit jeden úkol za druhým. Pokud si nevíte s něčím rady, máte kolem sebe dost lidí, kteří vám ochotně pomůžou.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Hvězdy prozrazují, že veškeré povinnosti v práci zvládnete vyřídit na výbornou a dočkáte se i uznání od nadřízených. Konečně snad zvolníte a zaměříte se na osobní život, koníčky a zábavu.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Horoskop říká, abyste měli snahu vycházet s ostatními co nejlépe. Neplatí to jen v práci, ale i v osobním životě. Buďte obezřetní, když budete někomu svěřovat soukromé věci, nevíte, kdo všechno vás poslouchá.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Hvězdy vás povzbuzují, abyste si v práci promluvili se svým nadřízeným o svých dalších plánech, které jsou pro vaši kariéru důležité. Zavažte se, že uděláte maximum pro to, abyste je doopravdy uskutečnili.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Snažte se pomoci kolegovi z práce, který vás o to požádá. Nesvěřujte se mu se svými soukromými problémy, to by byla velká chyba, mohli byste ukázat své slabé stránky a někdo situaci sledující by toho mohl využít.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Dejte si pozor na to, abyste se pořádně koncentrovali na všechny zadané úkoly. Vaše pozice není zase až natolik neotřesitelná, aby se i jedna chyba nemohla stát chybou osudovou.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy