Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jaro je tady. Tak ho přivítejte ve velkém stylu

Jaro je tady. Tak ho přivítejte ve velkém stylu
Zdroj: Pixabay
jaro se blíží

Jaro už se nezadržitelně blíží! Tak mu jděte naproti a vyzkoušejte novinky, které vám krásné slunečné dny zpříjemní. Uděláte si tak jedno z nejkrásnějších období roku ještě o něco lepší.

Bylo to nekonečné čekání, ale je to tady. Kabátům, šálám a teplým botám je konec, nastupuje období šatů, sáček, lodiček a tenisek. Tak si tuhle radost ještě vylepšete a zkuste něco nového.

Maso nebo rybu?

Jaro je tady. Tak ho přivítejte ve velkém stylu


K jaru a létu patří grilovačky! Stýskalo se vám po nich? Letos bude z čeho vybírat. Online prodejce potravin Rohlik.cz přináší každý den široký výběr masa a ryb, který je 4x větší než nabízí běžné kamenné prodejny. Zároveň také podporuje na 10 rodinných farmářů, jejichž lokální výrobky nabízí na svém webu po celý rok. Unikátem je také výběr BIO kousků, celkem jich na Rohlíku najdete 100. Kromě toho má online prodejce koncept vlastního řeznictví, díky kterému může nabídnout skvělou kvalitu masa za ty nejlepší ceny.

Objevte kouzelný svět

Jaro je tady. Tak ho přivítejte ve velkém stylu



Kolik informací se vejde na lahev? Celý poutavý příběh, když zapojíte rozšířenou realitu! Touto cestou se vydala guatemalská značka rumu Botran. Nová mobilní aplikace Botran Experience poodhalí prostřednictvím rozšířené reality kouzelný svět tohoto třtinového destilátu. Stačí mít po ruce lahev rumu Botran a můžete se vydat za živým příběhem. Animace v rozšířené realitě prozradí více o půdě na pozemcích Botranu i o druzích cukrové třtiny. Ta se následně promění v panenský med, jedinečnou surovinu pro výrobu rumu Botran. Svou lahev seženete na www.warehouse1.cz.

Rada od odborníků

Jaro je tady. Tak ho přivítejte ve velkém stylu


Známe to všichni, občas by se nám tak hodila rada ohledně našeho zdraví, ale kam se obrátit? Poraďte se na Lékárna.cz! Odpověď dostanete na každou otázku. A pozor, radu dostanete s garancí, že když nezabere, dostanete zpět peníze za na eshopu nakoupené doporučené přípravky. Odborníci vám pomohou dobrou odbornou radou, oslovit je můžete jednoduše mailem nebo přes chat z www.lekarna.cz.

Spolehněte se na akvamarin

Jaro je tady. Tak ho přivítejte ve velkém stylu


Přemýšlíte o pořízení minerálu, protože věříte, že kouzelná moc kamenů je velká? Potom byste měli vědět, že krystalem měsíce března je akvamarín. Je to kámen, který vnáší do naší mysli pocit spokojenosti, zmírňuje podrážděnost a agresivitu a pomáhá také odblokovat komunikaci a zlepšuje sebevyjadřování. Co se zdravotního prospěchu týče, tento minerál má vliv na zmírnění kašle, ovlivňuje a upravuje funkci žláz, uvolňuje napětí v šíji a zmírňuje bolest zubů a dásní.

Vítejte jaro s dobrotami

Jaro je tady. Tak ho přivítejte ve velkém stylu


K jaru patří Velikonoce a k nim samé dobroty. Naučte se je péct jako profík a vyberte si kurz platformy Extrakurzy od Šárky Divácké. Zakladatelka brněnské cukrárny Sorry, pečeme jinak vám dovolí nahlédnout do nádherného řemesla, cukrařiny. Upečte s ní překrásný a skvělý Red Velvet a naučíte se mnoho nepoznaných cukrářských fíglů.


Šampony, které myslí na přírodu

Jaro je tady. Tak ho přivítejte ve velkém stylu


Až deset tisíc tun primárního plastu ušetří společnost Procter & Gamble díky novým lahvím, v nichž zakoupíte oblíbené šampony Head & Shoulders a Pantene. Berou totiž větší ohled na udržitelnost životního prostředí. Jde o průhledné PET lahve, které jsou kromě uzávěru celé vyrobeny z recyklovaného plastu. Láhve jsou navíc dále stoprocentně recyklovatelné, takže umožňují další použití. Tyto značky populární po celém světě na český trh už více než 30 let přináší společnost Procter & Gamble.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy