Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Těhotná Denisa Pfauserová: Před porodem vyrazila načerpat síly k moři a ukázala rostoucí bříško

Denisa Pfauserová: Herečka u moře ukázala těhotenské bříško
Zdroj: Se souhlasem Denisy Pfauserová, Renata Bušková/extra.cz
+ Další 4 fotografie
Těhotenství

Herečka Denisa Pfauserová (34) si před porodem užívá aktivní dovolenou v Izraeli. Skrývání těhotenství je již minulostí a princezna Řachanda je na své bříško pyšná. Na sociálních sítích se pochlubila snímkem s vtipným komentářem. 

Oblíbená herečka Denisa Pfauserová (34) své těhotenství dlouhou dobu tajila, konkrétně celých pět měsíců. Nakonec ale šla s pravdou ven, ostatně déle skrývat bříško nejspíš ani nešlo. Budoucí potomek je plánovaný, jak sama Pfauserová prozradila pro redakci eXtra.cz.

Bříško vystavuje v Izraeli

Herečka si nyní užívá aktivní dovolenou v Izraeli, kde mimo jiné našla čas na pózování v plavkách. Svůj příspěvek na Instagramu pojala originálně. "Kde jsou ty časy, kdy se o mně psalo: V plavečkách vystavila sexy bříško,” ​napsala herečka ke svému příspěvku.

Od fanoušků se dočkala velké podpory a chvály. Jak se většina sledujících shoduje, Pfauserová je sexy i tak a její bříško je nyní krásnější v tom, že přivede na svět nový život. Sama vysmátá herečka si pak užívá dovolenou naplno v podobě hromady jídla, zážitků i aktivního odpočinku.

Na pohlaví nezáleží

Denise porod pomalu klepe na dveře a jako budoucí milující maminka se nemůže dočkat. Zda by si přála holčičku nebo chlapečka, na tom jí nezáleží, hlavně aby miminko bylo zdravé.

Jak pro ni, tak pro jejího partnera je důležité, aby budoucí děťátko bylo zdravé. "Je nám jedno, jestli to bude holčička nebo chlapeček. Samozřejmě že žena vždy preferuje spíš tu holčičku a představuje si ty růžový panenky, ale s klukama je zase větší sranda a bývají i víc mazliví, ale je nám to skutečně jedno. Hlavně ať je miminko zdravé," ​řekla herečka pro eXtra.cz.


Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy