Dálnici D8 na Ústecku ve směru do Německa blokují kamiony na náledí, zatarasily všechny pruhy

Dálnice D8 je v úterý ráno na Ústecku mezi 79. a 80. kilometrem ve směru do Německa neprůjezdná kvůli sněhu a kluzké vozovce. Kamiony blokují všechny jízdní pruhy. Informovalo o tom Národní dopravní informační centrum (NDIC).

Aktualizujeme Ústí nad Labem (Aktualizováno: 6:57 28. 3. 2023) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Na 82. kilometru dálnice D8 mezi Ústím nad Labem a Německem už uvízly kamiony.

roblémy jsou za Ústím nad Labem ve stoupání k tunelům Libouchec a Panenská. (ilustrační foto) | Foto: Jan Bachorík | Zdroj: Český rozhlas

Kamiony dálnici zablokovaly kolem 6.00. Problémy jsou za Ústím nad Labem ve stoupání k tunelům Libouchec a Panenská. Kdy se může provoz obnovit, není zatím jasné.

Desítky kamionů uvízly v kopci před tunely, aktuálně neprojedou ani sypače. Dopravu policie odklání na Ústí nad Labem, už se ale tvoří kolona. Komplikace jsou i na možné objížďce přes Varvažov a Petrovice, kde je také vrstva sněhu a hustě sněží. Projedou jen osobní auta se zimními pneumatikami. 

Při cestě z Prahy do Ústí nad Labem je lepší sjet už na Lovosice a jet podél Labe. Zelená vlna o tom informovala po 6.45.

zuj, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme