Přejít k hlavnímu obsahu

Numerologie: Duben ovládne královské číslo 11

Duben ovládne královské číslo 11

Číslem měsíce je královské číslo 11 (4 + 2 + 0 + 2 + 3 = 11). Jedná se o jedno z nejmocnějších čísel. Je spojováno s mystikou, mocí, podnikavostí, inovacemi, duchovními záležitostmi a moudrostí. Toto budou témata měsíce dubna. Jelikož se jedná o číslo s velkou energií, dá se očekávat, že se „pohnou ledy“ a ve světě by se mohlo dít něco zásadního. Číslo 11 je totiž také velmi otevřené všemu novému. Jedenáctka také symbolizuje naději a splněná přání, mohl by tedy v určité celosvětově důležité věci nastat obrat k lepšímu. V neposlední řadě dvě jedničky značí ohromný potenciál, duben rozhodně bude přát všem podnikavcům a odvážlivcům.

Týdenní horoskop od 27. března: Vodnáři by měli držet jazyk za zuby

elle.cz

Co čeká v dubnu vás? Zjistěte to dle životního čísla

Numerologická předpověď se většinou odvíjí od tzv. životního čísla. Vypočítat ho je jednoduché, stačí sečíst všechny číslice ve vašem datu narození, dokud vám nevyjde číslo od 1 do 9.

Příklad: Narodili jste se 16.11.2001

Součet bude vypadat následovně: 1 + 6 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 1 = 12

1 + 2 = 3

Pak už jen stačí najít své životní číslo v seznamu a přečíst si dubnovou předpověď.

Číslo 1

V dubnu budete velmi motivovaní. Budete se maximálně snažit o to, aby se vaše sny plnily. Budete mít mnohem více energie než v posledních měsících. Vesmír je vám nakloněn, váš aktivní přístup se vám vyplatí. Ve vztazích vás čeká objevování, je to skvělý čas na seznámení.

Číslo 2

I vás čeká úžasný duben. Bude to období, kdy je ideální soustředit se na prohlubování vazeb s druhými. Je úplně jedno, zda se jedná o obchodní, milostné či rodinné vztahy. Pokud se chcete s někým více sblížit nebo třeba učinit závazek, teď je ta pravá chvíle.

Číslo 3

V dubnu máte šanci najít aktivitu, která vám poskytne skvělou seberealizaci. Vyzkoušejte například zapsat se do kurzu nebo si najděte koníček, který by vás bavil. Po kariérní stránce se vám bude dařit skvěle. Je možné, že dostanete zajímavou pracovní nabídku, prémie nebo povýšíte.

Číslo 4

Váš duben se ponese v duchu stability a klidu. Neočekávejte, že by se něco zásadního ve vašem životě změnilo. Hodně času budete trávit doma s rodinou. Nerezignujte na osobní rozvoj, využijte toto bezstarostné období k sebezdokonalování.

Krása podle horoskopu: Váhy mají nejhlubší oči, Panny bezchybnou pleť

elle.cz

Číslo 5

V dubnu očekávejte změny, které se dotknou vaší kariéry a financí. Buďte flexibilní a přijměte jako fakt to, že věci se mění. Bude zřejmě potřeba vystoupit ze své komfortní zóny, připravte se na to. Je to ideální doba pro seznamování a navazování nových kontaktů.

Číslo 6

Pakliže je vaším životním číslem šestka a jste nezadaní, v dubnu budete mít skutečně velkou šanci potkat toho pravého či pravou. Proto rozhodně neseďte doma a vyjděte si do společnosti. Tento měsíc také budete mimořádně kreativní.

Číslo 7

V dubnu budete přemýšlet o svých hodnotách a životě. Možná řadu věcí přehodnotíte. Nejlépe vám bude o samotě v přírodě nebo doma za poslechu meditační hudby. Duben bude poklidným měsícem, kdy budete mít radost z maličkostí. Rozhodujte se srdcem.

Číslo 8

V dubnu dosáhnete úspěchu, vaše sny se budou plnit. Pokud jste měli v úmyslu zahájit nové projekty, tak směle do toho, nastal ten správný okamžik. Je však třeba počítat s tím, že tento měsíc budete maximálně vytíženi kvůli práci.

Číslo 9

V dubnu se budete realizovat buď v uměleckých nebo v charitativních činnostech. Máte také šanci zazářit a všem ukázat, jaký talent ve vás dříme. Je to ideální doba na tvoření čehokoliv. Rovněž se vám bude dařit i po finanční stránce.

Zdroje: Numerology, InstaAstro