Hlavní obsah
Článek

Záběry Harryho Stylese (30) a Emily Ratajkowski (32) tento víkend zaplnily snad celý internet. Vášnivá scéna se odehrála v ulicích Tokia, kde měl zpěvák jeden z koncertů svého turné. Polibek ale lidi příliš nezaujal, ba právě naopak. Harryho označili jako „nejhoršího líbače všech dob.“

Tak tohle si asi Harry za rámeček nedá. Po celém světě po něm šílí davy dívek a žen i spousta mužů. A mnoho z nich doma určitě snilo o tom, jaké by to bylo, kdyby od něj dostali polibek... Jenže když viděli zpěvákův líbací um na vlastní oči, snít přestali. Přestože video, na kterém se dvojice muchluje u auta na ulici v Tokiu, má jen několik vteřin, Harryho fanoušci si o svém idolu udělali zcela jasný obrázek.

„Harry Styles tak špatně líbá, že to úplně změnilo chemii v mém mozku. Nemůžu se z toho vzpamatovat,“ napsala jedna z fanynek na Twitteru. „To je ten nejpříšernější polibek v historii, od Harryho tam není patrné žádné úsilí,“ ozývá se další. „Zjištění, že Harry tak strašně špatně líbá, mě ničí,“ připsala další.

Někteří lidé přemýšlejí i o tom, že zpěvák líbal tak špatně proto, že mu společnost Emily nebyla příliš příjemná. Tomu ale moc nesvědčí fakt, že Harry už před lety prohlásil, jak moc se mu modelka s dokonalým tělem líbí.

Ta se oproti tomu podle zpráv zahraničních médií snaží omluvit zpěvákově bývalé partnerce Olivii Wilde (40), se kterou bývaly dobré kamarádky. Ať už vztah Harryho, Emily a Olivie dopadne jakkoliv, vy můžete v naší anketě hlasovat o tom, jak se vám polibek dvou celebrit líbil.

Líbí se vám polibek Harryho a Emily?
Ano
15,9 %
Ne
60,3 %
Nic moc, čekal/a bych víc
23,8 %
Celkem hlasovalo 1731 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám