Nový Nothing Phone (2) se blíží. Podívejte se, jak by měl vypadat

3× aktualizováno
Nový Nothing Phone (2) se blíží. Podívejte se, jak by měl vypadat
Fotografie: Nothing
  • Druhá generace Nothing Phonu bude zřejmě o dost dražší než Nothing Phone (1)
  • Ve výbavě nemá chybět Snapdragon 8+ Gen1 nebo 6,67" 120Hz AMOLED displej
  • Představení proběhne 11. července

Aktualizováno 4. 7. 2023

Představení telefonu Nothing Phone (2) proběhne přesně za týden, tedy 11. července. Dnes se výrobce rozhodl odhalit vzhled zad zařízení. Na první pohled se nic zásadního nemění, ale přítomné diody mají nabízet ještě pestřejší možnosti nastavení.

Nothing Phone (2)

Aktualizováno 5. 6. 2023

V příštím měsíci bychom se měli dočkat představení Nothing Phonu (2) a již nyní si lze díky smartprix.com udělat představu o tom, jak bude vypadat. Došlo k úniku pravděpodobných renderů, na kterých vidíme lehce oblejší vzhled či přepracovaný systém diod, které jsou pomyslným poznávacím znamením tohoto mobilu.

Aktualizováno 19. 5. 2023

Nová generace Nothing Phonu dorazí letos v létě. Carl Pei nyní oznámil, jaký procesor jej bude pohánět. Půjde o loňský Snapdragon 8 Gen1+, který sice není nejvýkonnější, ale nadále bude jeho výkon stačit i náročnějším uživatelům.


Aktualizováno 4. 5. 2023

Příchod druhého Nothing Phonu se blíží. Výrobce připravil oficiální stránku a nově poodhalil část zadní strany telefonu. Na ní je vidět prozatím tajemstvím obestřená posuvník. Výrobce zatím dodal, že premiéra proběhne letos v létě.

Nothing Phone (2)

Původní informace z 28. 3. 2023

Společnost Nothing se setkala s kladnou odezvou na Nothing Phone (1), nikoho tak zřejmě nepřekvapí, že se tento designový kousek dočká nástupce. Podle 91mobiles.com však Nothing Phone (2) možná dorazí o dost dříve, než jsme si původně mysleli. Smartphone má v současnosti procházet certifikačním procesem v Indii a informace dostupné od tamního úřadu (BIS) napovídají, že nepůjde o běžnou střední třídu, ale spíš lépe vybavený model, jehož cena bude zřejmě mezigeneračně o něco vyšší. Nothing se ostatně na Instagramu pochlubilo dosažením mety jednoho milionu prodaných produktů Nothing, a tak zřejmě nemá důvod se obávat neúspěchu, i když bude další smartphone dražší.


Po stránce výkonu se údajně můžeme těšit na Snapdragon 8+ Gen1, což je v současnosti druhý nejlepší procesor výrobce Qualcomm, který bude mít dostatek výpočetního výkonu i za několik let. Dále můžeme očekávat velký 6,67" 120Hz AMOLED displej s Full HD+ rozlišením, ale také až 12 GB RAM či až 256GB úložiště (zřejmě však bez podpory paměťových karet). Po stránce výdrže a nabíjení jistě potěší přítomnost 5 000mAh baterie s podporou 67W drátového nabíjení, ale také bezdrátová alternativa. Hlavní fotoaparát má pak nabídnout 50 Mpx i optickou stabilizaci, po softwarové stránce je de facto jisté nasazení Androidu 13 s několikaletou softwarovou garancí.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze