Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Zrušení sterilizace translidí, uzákonění Manželství pro všechny a ratifikace Istanbulské úmluvy jsou velmi blízko

Vládní koaliční strany Piráti a Starostové přijaly veškeré požadavky LGBT a feministických neziskových organizací týkající se legislativních změn dle jejich zadání.

Patří mezi ně zrušení povinné sterilizace translidí, uzákonění Manželství pro všechny a ratifikace Istanbulské úmluvy. Zákony, které hluboce zasahují do celé společnosti.

  • zruseni-sterilizace-translidi-uzakoneni-manzelstvi-pro-vsechny-a-ratifikace-istanbulske-umluvy-jsou-velmi-blizko

Desátého prosince, v Den lidských páv, sdílel na Twitteru ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) příspěvek, ve kterém odsuzuje sterilizaci trans*lidí. „Trans*lidé mají právo být sami sebou i bez nevratného zásahu do své tělesné integrity. Sterilizace coby podmínka pro změnu několika písmen v dokladech nepatří do jedenadvacátého století,“ napsal.


Pokud bude povinná sterilizace u těchto osob zrušena, stát tím legitimizuje a legalizuje biologické nesmysly, jakými jsou teze, že muž může menstruovat, rodit děti nebo kojit. A samozřejmě se budeme setkávat s více případy, kdy žena projde tranzicí na muže, přesto ale odmítne zcela převzít mužskou roli a otěhotní. Bude z ní matka nebo otec? A kam se vytratilo to nejdůležitější: nejlepší zájem dítěte? I tato legislativní změna podporuje genderovou ideologii. Tímto krokem ale to končit nebude.

V sousedním Německu nyní spolková vláda sáhla i po nezletilých dětech ve věku od čtrnácti let. V rámci schválení návrhu Zákona o sebeurčení si budou moci děti sami bez lékařského vyšetření a bez nutnosti souhlasu rodičů sami měnit úředně pohlaví - a to jednou ročně! Jedná se o drastický zásah nejen do života dětí, ale i jejich rodičů, kteří v tomto směru ztrácejí práva ke svému dítěti. Tímto v Německu končí éra posuzovaní pohlaví na základě biologické stavby těla. V podstatě se dá řící, že „vlastně zvolené pohlaví“ smaže pohlaví biologické, které nahradí.

https://tradicni-rodina.cz/eu/zakon-o-pravu-na-sebeurceni-14-lete-deti-si-brzy-budou-moci-vybrat-pohlavi/

O genderovou indoktrinaci - ovlivňování - dětí, kde jsou děti k takovýmto rozhodnutím povzbuzováni, se snaží dlouhodobě zmíněné lobystické skupiny. V Německu mají být nově děti školeny právě podle trans-ideologie. Německá Parity Welfare Association vydala brožuru, ve které její autoři doporučují, aby pedagogové byli vnímaví k potřebám »trans* dětí« ve věku od nula do šesti let(!). Podle nich potřebujeme pedagogy, kteří se naučili dítě podporovat v jeho »trans* prožitku« a empaticky doprovázet jeho »coming out«.

Další progresí je nabídka blokátorů puberty desetiletým dětem. Duhový portál spadající pod německé Ministerstvo pro rodinné záležitosti před čtyřmi měsíci zveřejnil reklamu na blokátory puberty pro desetileté děti. Po silném odporu veřejnosti se ministerstvo od této reklamy sice distancovalo a Duhový portál musel reklamu stáhnout, což ale nic nemění na skutečnosti, že hlavní zodpovědnost nese samotné ministerstvo. Blokátory puberty nejsou ničím jiným než chemickou kastrací používanou u těžkých sexuálních zločinců.

https://tradicni-rodina.cz/domaci/chemicka-kastrace-deti-v-zajmu-dodrzovani-opatreni-istanbulske-umluvy/

Manželství je podle Koaliční smlouvy německé vlády jen jedním životním modelem z mnoha a má být nahrazeno „Institutem společenství odpovědnosti“. „Rodiny jsou rozmanité“, uvádí se ve smlouvě, a proto mají být i pro další (pseudo)rodinné modely vytvořeny nové legislativní nástroje. Že svůj záměr myslí vládní koalice skutečně vážně dokazují zprávy z německých veřejnoprávních médií. Reformy rodinné politiky chce vláda stihnout prosadit ještě před letními prázdninami.

https://www.geopolitan.net/cs/manzelstvi-pro-vsechny-postupuje-drastickou-progresi

Není proto divu, že u nás LGBT neziskové politické organizace, zejména „Jsme fér!“ vyvíjejí enormní tlaky k uzákonění Manželství pro všechny. Zůstávají totiž s plněním svých politických zadání pozadu. A PirStan jim vychází maximálně vstříc. Inspirace zjevně přichází z Německa, kde lze sledovat neuvěřitelnou progresi daleko za hranicemi absurdity. Je to právě Istanbulská úmluva, která zavazuje k přijetí takových zákonů v rámci převýchovy společnosti.

Dospělý člověk se dokáže bránit. Má možnosti k odporu, k obraně a k akci. Děti, na které je zde ideologicky, sexuologicky a mentálně útočeno, se jen ztěží ubrání. Je na každém rodiči a dospělém člověku, aby se zastal práv dítěte.

Proto Vás vyzýváme k akci. Zveřejníme nové kampaně, které budeme směrovat zejména na největší politickou stranu ANO, protože právě jejich hlasy rozhodnou, zda tyto zákony projdou nebo budou shozeny ze stolu.

S přátelským pozdravem
Ivana Schneiderová a Zdeněk Chytra

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře