Žena nabídla ke koupi stůl, podvodník ji připravil o sto tisíc!
Ilustrační foto
Teplice

Dubí - Další případ internetového podvodu jako přes kopírák řeší policisté z Teplicka. Na obvodní oddělení v Dubí se dostavila žena, že na prodejním portálu na internetu nabídla ke koupi stůl. Ženě se na inzerát ozval na email údajný kupující, který jí zaslal falešný odkaz na přepravní službu.

Žena zde vyplnila údaje o své platební kartě a následně potvrdila přístup k účtu. To však neměla dělat, neboť jí následně podvodník z účtu odčerpal 100 tisíc korun.

"Policisté opětovně varují před podvody při prodeji zboží. Zvolte si způsob prodeje sami, nenechte se vmanipulovat do přání druhé strany. Pro převod peněz postačí číslo Vašeho účtu, nikdy nepotvrzujte na zaslaných odkazech přístupová hesla na Váš účet," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru