Zázemí milovníka Casanovy se o víkendu otevře návštěvníkům
Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Duchcov – Už v sobotu a v neděli 1.-2. dubna se otevřou pro návštěvníky brány Státního zámku v Duchcově a odstartuje tu návštěvnická sezóna pro letošní rok. První dubnový víkend bude návštěvníkům zámku k dispozici okruh Valdštejnská prohlídka, Casanova na zámku a jeden okruh bez doprovodu průvodce, Okouzlení antikou. Otevírací doba pro všechny uvedené okruhy je od 10-16 hodin.

V následujícím týdnu, konkrétně od čtvrtka 6. dubna, uvítají pracovníci zámku své návštěvníky ve svátečně vyzdobených zámeckých interiérech. V rámci velikonočních svátků budou mít zájemci možnost dozvědět se více o tradicích a symbolech Velikonoc. Akce potrvá až do svátečního pondělí 10. dubna. Zpřístupněné budou dva okruhy, Valdštejnská prohlídka a Casanova na zámku, na kterých bude na dětské návštěvníky čekat soutěž. Na konci prohlídky pak obdrží každé z dětí odměnu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru