Like father like son: synové krásnější než jejich slavní sexy otcové

I k nim je ale čas nemilosrdný a na jejich místa se tlačí nová generace talentovaných, ambiciózních a velmi atraktivních mužů, kteří jim jsou ostrou konkurencí. Díky bohu genetika funguje skvěle a v mnoha případech těchto nových idolů jde o vlastní syny našich bývalých crushes... 

Clint Eastwood a Scott Eastwood

Clint Eastwood je šťastným otcem mnoha dětí. Herec a producent jich má hned 7. Snad nejznámějším z nich je 37letý Scott Eastwood. Jako malý chlapec projevoval zájem o herectví a jeho otec se mu rozhodl pomoci tím, že ho obsadil do dramatu Vlajky našich otců. Dnes se Eastwood junior podílí na mnoha velkých projektech a má hotovou armádu fanoušků (a pochopitelně především fanynek).

Clint a Scott Eastwoodovi

 

Jeremy Irons a Max Irons

Syn populárního herce Jeremyho Ironse se také rozhodl rozšířit rodinnou hereckou dynastii. Max dosáhl úspěchu po uvedení filmu Hostitel, který je založen na sci-fi románu Stephenie Meyerové, kde ztvárnil jednu z hlavních rolí. Poté ho obsadili do seriálu Bílá královna a kariéra mladého muže od té doby stále sílí na svém potenciálu. Díky svému zajímavému vzhledu je Max také velmi žádaným modelem.

Jeremy Irons a Max Irons

 

Pierce Brosnan, Dylan Brosnan a Paris Brosnan

Když tyhle tři muže vidíme pohromadě, zrychlí se nám tep a dech se stává mělkým. Synové Pierce Brosnana z druhého manželství, Dylan a Paris, vypadají jako mladí bohové z Olympu - spanilí a krásní. Měli velké štěstí, že jejich otcem je proklatě skvěle vypadající fešák. Není divu, že se oba mladí muži rozhodli pro modelingovou kariéru. 26letý Dylan se účastní módních přehlídek pro značky jako Burberry a Yves Saint Laurent, zatímco 22letý Paris spolupracuje například s Dolce & Gabbana. Kromě modelingu se Dylan aktivně věnuje hudbě, zatímco Paris se ponořil do natáčení filmů.

Dylan a Paris Brosnanovi

 

Stellan Skarsgård, Alexander Skarsgård a Bill Skarsgård

Kdo by neznal slavnou dynastii Skarsgårdů. Stellan je šťastným otcem osmi dětí a nemálo z nich se vydalo po jeho hereckých stopách. Našimi oblíbenci se stali Stellanův první syn, šarmantní 46letý Alexander a také okatý 32letý Bill, který momentálně natáčí v Praze remake hororu Nosferatu a lze ho zde prý potkat ve starých uličkách...

Alexander Skarsgård a Bill Skarsgård

 

Arnold Schwarzenegger a Patrick Schwarzenegger

Syn Arnolda Schwarzeneggera je od dětství ambiciózním dítětem. V 15 letech založil vlastní společnost na výrobu pánského oblečení. Poté se mladíkovi podařilo prorazit jako model a stal se tváří značky Hudson Jeans. Patricka také vždy přitahovaly filmy a hrál například ve snímku Grown Ups 2 nebo hlavní roli v romantickém dramatu Půlnoční slunce.

Patrick a Arnold Schwarzeneggerovi

 

Nicolas Cage a Weston Coppola Cage

Po svém otci Nicolasi Cageovi zdědil nejen obě rodová jména, ale také velký talent a hypnotické oči. Weston Coppola Cage je všestranná umělecká osobnost. Ve svých 32 letech už hrál v několika filmech a stal se i v Americe populárním hudebníkem, zpívá v kapele Eyes of Noctum. Je ženatý a sám se stal otcem. Více se nám líbí, když nevypadá jako člen heavy-metalové kapely, ale ty jeho oči, ty jsou uhrančivé pořád!

Nicolas Cage a Weston Coppola Cage

Sex-idolové devadesátek: kam se poděli a jak dnes vypadají?

elle.cz

Zdroj: Wikipedia, csfd.cz, brightside.me