Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

USA už Rusko na Ukrajine porazili !

„USA už Rusko na Ukrajine porazili – nadišiel čas ukončiť tam americkú vojenskú angažovanosť. “ – Takto nejako by sa dal parafrázovať názor amerického analytika Daniela Davisa z periodika “ 19FortyFive“.

Podľa Davisa už USA prostredníctvom ukrajinských vojakov ruskú armádu dosť oslabili. Navyše prostredníctvom sankcií, ktoré USA nariadili pre všetky štáty Západu, priviedli ruskú ekonomiku do depresívneho stavu. Cieľ stanovený tými, čo predstavujú americký „deep state“ bol splnený.

  • usa-uz-rusko-na-ukrajine-porazili
 

Pokračovať v boji s Ruskom a trvať na úplnom zničení ruskej armády a Ruska je podľa Davisa kontraproduktívne. Mohlo by to viesť nie/len/ ku zničeniu Ruska ale aj ku zničeniu USA. Spojené štáty americké by v prípade plnej vojny s Ruskom prestali existovať. Západná civilizácia by skončila v ohni termojadrovej katastrofy.

Nadišiel čas zastaviť priamu konfrontáciu s Ruskom. Nadišiel čas užívať si pár desaťročí sladké plody víťazstva, prejsť na iný menej horúci vzťah konfrontácie s Ruskom.

Viacerí analytici hovoria, že po odchode USA z Ukrajiny sa vzťahy USA-Rusko dostanú do polohy čohosi ako „Studená vojna 2.0.“ A za istých okolností -ak sa vyhrotí konflikt s Čínou alebo tretím svetom, by bolo možné prejsť aj k čomusi ako je obnova „strategického partnerstva USA a Ruska“.

-Toto by však mohlo prísť iba s výmenou vládnucej garnitúry tak v USA ako aj v Rusku. Možno po 5- tich, možno po 10-tich rokoch. Možno neskôr a možno oveľa skôr. Uvidíme.

Zdroj: https://trikopce.blog.pravda.sk/2023/03/29/usa-uz-rusko-na-ukrajine-porazili/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#3 CFP! 2023-03-30 17:38
Cituji pavel:
USA už Rusko na Ukrajine porazili ! Prosím zopakujte si českou gramatiku, je to trapné.

Článek je psán ve slovenštině - slovenčine. A ve slovenštině je to OK.
Citovat
#2 pavel 2023-03-30 13:11
USA už Rusko na Ukrajine porazili ! Prosím zopakujte si českou gramatiku, je to trapné.
Citovat
#1 Jarda K. 2023-03-30 12:06
911, teda 11.september/ září 2001, tam to vsetko zacalo. Bol to aj 1.jazdec/ kôň apokalypsi Jana. Tam začal útok na bezbranné obyvateľstvo a ivh ľudské prava slobodomurársky mi/ zednářskymi " j-elitami" na populaciu sveta so záujmom depopulácie sveta, aby si oni mohli " užívať" vsetko čo dosiahli na náš úkor, na našich chrbtoch,rukach a mozoľoch. Ludia ani nechápu kam až siahajú židomurarske lóžé, ako spolky! Do Olympijskych hier! Do NASA, do finančnictva, a vsetko začalo tým,ze si ukradli odkaz antických civilizacii a kultúr nam vstkym,iba pre seba,zmonopoliz ovali tento odkaz a anticke ucenie cyklov vesmiru života a života po živote, a takto zdierajú cely svet v svoj prospech! A preto vyvolavaju bratovražedné vojny, popravujú odsudeních( hoci niektorí si to naozaj zaslúžia,bez debat), vytvaraju krvavé revolucie, manipulujú politikov a pravda a spravodlivosť vo svete, žobrú za dverami! Pokiaĺ sa svet neočistí od židozednáŕstva, vo svete nezavladne mier,pravda a spravodlivosť ! Ponukam nieco co citateľom rozďíri obzor znalostí tohoto sveta,zdarma a nezáväzne: píšte na jaro.jaroslav57@gmail.com Rozumní ludia by mali poznat aj túto alternatívu a uvažovat nad ňou. Ja som sa vydal na 40 rokov dlhý " výzkum" a dodnes som ten subjekt neodlozil z hlavy a ruk! No nie je to pre kazdeho! Iba pre tych co majú vyšsí stupeň duchovneho rozvoja a pochopia ze koľko skryteho je okolo nich.
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře