Devoteam získal ocenění ServiceNow EMEA Elite Partner of the Year pro rok 2023

Společnost Devoteam s hrdostí oznamuje, že byla oceněna jako ServiceNow EMEA Elite Partner roku 2023 za její excelentní výsledky v oblastech dosažených certifikací a růstu příjmů, podpořených konzistentní kvalitou a rozvojem spolupráce s dlouholetým partnerem ServiceNow.

Organizace ServiceNow Global Alliances and Channel Ecosystem (ACE) oceňuje úspěchy předních partnerů v oboru, kteří přispěli k růstové trajektorii ServiceNow dosažením úspěšných obchodních výsledků pro společné zákazníky. Letošní ocenění jsou založena na výkonnosti Partnerů v roce 2022, která je hodnocena podle následujících klíčových atributů:

- růst příjmů

- rozšíření produktové řady

- růst pracovních postupů a dovednostních kompetencí

- obchodní inovace se souvisejícím dopadem digitální transformace

Ocenění ServiceNow EMEA Elite Partner of the Year 2023 bylo slavnostně předáno ve čtvrtek 9. března 2023.

Devoteam je přední technologická konzultační společnost, která poskytuje svým zákazníkům prvotřídní služby a produkty pro urychlení jejich digitální transformace.

"Udělení ocenění EMEA Elite Partner of the Year je pro nás velkou poctou!" řekl Jean-Marc Chevereau, ServiceNow Practice EMEA Director. "Celý náš tým tvrdě pracoval na dosažení neuvěřitelného obchodního růstu, získávání nových log, zrychlování certifikací a dodávání projektů vynikající kvality. Pro nás všechny je to okamžik velké hrdosti. Toto ocenění je důkazem našeho odhodlání vytvářet hodnotu pro naše klienty pomocí transformačních projektů, které se vážou na naše odborné znalosti v oblasti dodávek a poradenství.

Ačkoliv jsme z tohoto uznání nadšeni, je to pro nás také silná motivace k tomu, abychom v tomto výkonu pokračovali. Směřujeme k tomu, abychom se stali preferovaným partnerem č. 1 v regionu EMEA pro ServiceNow."

Nový partnerský program je navržen tak, aby pomohl Partnerům nabídnout větší podporu zákazníkům, kteří procházejí složitými cestami digitální transformace. Svět práce se změnil a společnost ServiceNow si uvědomuje hodnotu, kterou Devoteam přináší zákazníkům, když jim pomáhá přizpůsobit se dnešnímu trhu - a vyniknout na něm.

Členství v partnerském programu ServiceNow poskytlo společnosti Devoteam nástroje, které ji umožnily identifikovat společné go-to-market iniciativy, inovativní nabídky a řešení, které zákazníkům přinášejí rychlejší návratnost investic.

O společnosti Devoteam

Devoteam je společnost zabývající se digitálním, cloudovým a datovým poradenstvím a kybernetickou bezpečností, která působí ve více než 20 zemích regionu EMEA. Svým klientům pomáhá digitálně transformovat jejich podnikání spojením technologií, kreativity a dat, a naplno tak rozvinout jejich potenciál. Společnost, která má více než 10.000 zaměstnanců v Evropě, na Středním východě a v Africe, se již více než 25 let věnuje tomu, aby technologie sloužily lidem.

Klíčová slova ČR-počítače-služby-trh-internet-ocenění-firmy-Devoteam

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
Obchod, marketing
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.