Lidi v horách se zimy nebojí. Jaro přivítají s plnou parádou
Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Mikulov – Na jaro to venku stále příliš nevypadá, ale právě proto byste si neměli nechat kazit náladu a jít mu naproti. Kupříkladu v Mikulově připravili na první dubnovou sobotu, 1. dubna, akci vítání jara.

A podle programu ho budou Mikulovští vítat s plnou parádou. Začnou ve 12.30 v kostele sv. Mikuláše na Tržním náměstí koncertem Pěveckého sboru Tisá. Mimochodem v kostele můžete přispět do sbírky na jeho opravu.

Od 14 hodin pak vypukne hlavní program sobotního dne. V místním parku i v jeho přilehlém okolí se usadí stánkaři a organizátoři dětských dílniček. Kromě tvořivých dílniček budou pro děti připravené různé soutěže, ale také třeba malování na obličej. Návštěvníci mohou sledovat ukázky košíkářské práce, k dispozici budou tematicky zaměřené stánky, chybět nebude samozřejmě ani stánek s občerstvením a zhlédnout tu můžete i výstavu dětských kreseb.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru