Vstup do Zahradního domu pro vozíčkáře už bude bez problémů
Foto: Archiv Statutárního města Teplice
Teplice

Teplice - Bezbariérový vstup do Zahradního domu v Zámecké zahradě byl dokončený. Na chodník v ulici U Zámku byly napojené rampy s protiskluzovým povrchem, které mají umožnit snadný přístup vozíčkářům. Venkovní schodiště bylo od objektu odsazené o šířku nájezdové podesty. Na jeho stavbu využila prováděcí firma stávající materiál. Dílo bylo předáno tento týden a už ve čtvrtek 30. března se tady koná první akce, vyhlášení osobnosti roku.

Práce byly podle tiskového mluvčího města Robin Röhricha zahájené na konci loňského října. Stavební úpravy Zahradního domu, včetně plánované vestavby výtahu a vnitřního schodiště, by měly být dokončené v květnu.

3003zahradnikz2

Foto: Archiv Statutárního města Teplice

„Rekonstrukce pokračuje. Výtah se schodištěm budou dokončeny v průběhu května. Město a Dům kultury, který Zahradní dům spravuje, objekt zpřístupnily na základě předběžného užívání. Náklady budou vyčíslené po celkovém dokončení a nepřesáhnou 7 milionů korun,“ doplňuje k akci Röhrich.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru