OPRAVDU SE STALO: Muž nakradl a postupně snědl 75 kilo kebabu! Kameru v prodejně přelepoval
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Ústecký kraj, Lounsko - Čtyři krádeže v prodejně potravin v Lounech řešili místní policisté. Čtyřikrát se stejný zloděj vrátil na totožné místo, aby si odsud odnesl polotovar kuřecího kebabu, který váží 25 kilogramů.

Ten byl uskladněn v mrazicím boxu ve volně přístupném přístavku u prodejny. "V jednom případě vzal místo masa čtyři desetikilové kýble s omáčkou. Před posledním skutkem nainstaloval majitel do přístavku kovovou mříž. Ani to však zloděje neodradilo a před krádeží jí vysadil z pantů. Prodejna byla vybavena i kamerovým systémem, kdy zloděj vždy čočku přelepil. Přitom byla z části zachycena jeho podoba. Díky dobré osobní znalosti policistů došlo k jeho ztotožnění," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Jedná se totiž o místního 37letého recidivistu, který již za krádeže pobýval ve vězení. Ten při výpovědi uvedl, že si dal maso doma do mrazáku a postupně ho jedl. Na konto mu tak přibylo další sdělení podezření z krádeže.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru