Letos už vyšetřují kriminalisté v Ústeckém kraji první dvě vraždy
Ilustrační foto
Teplice

Ústecký kraj – Policie ČR vydala statistický přehled kriminality za první dva měsíce tohoto roku. Pro porovnání přidala přehled z loňského roku.

Z přehledu je patrné, že letos došlo v Ústeckém kraji již ke dvěma vraždám. V Chomutově a v Mostě. Zatím není ani jedna objasněna. Loni v prvních dvou měsících mostečtí ani chomutovští kriminalisté žádný mord neřešili, zato hned dva v Děčíně a Ústí a jeden v Litoměřicích. Jen jedna vražda se dosud nevyřešila, a to na Ústecku.

Oproti loňskému roku stoupl také počet loupeží. Mostečané jich letos nahlásili už dvanáct, což je nejvíc z celého kraje. Nejklidněji je na Litoměřicku, kde zaznamenali jednu. Mostecko se "chlubí" také nejvyšší násilnou kriminalitou. Za leden a únor poškození nahlásili 57 skutků. Policisté objasnili zatím 27 případů. Celková škoda se již vyšplhala nad 2,8 milionu korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru