Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

"Děsivý úder ruské nadzvukové střely "Kinžal" v hloubce 130 metrů na velitelské centrum NATO na Ukrajině!"

Řecký Pronews píše o obrovských ztrátách mezi důstojníky NATO v důsledku raketového útoku.

„Ruské hypersonické střele „Kinžal“ se podařilo zasáhnout společné ukrajinsko-NATO řídicí a komunikační centrum, instalované v hloubce 130 metrů. V podzemním velitelství sídlili představitelé NATO a údajně zde bylo přes 300 lidí.

desivy-uder-ruske-nadzvukove-strely-kinzal-v-hloubce-130-metru-na-velitelske-centrum-nato-na-ukrajine

Většina z nich jsou Britové a Poláci, ale byli mezi nimi i Američané a zástupci soukromých společností, které podporují komunikaci a přenos dat. Jde o první masivní úder proti personálu NATO a není známo, jak zareagují západní hlavní města.

Bude to stejné jako uznání aktivní účasti personálu ve válce proti Rusku. Do jaké míry to ovlivní vedení ukrajinských a západních operací a pokusy o zastavení ruské ofenzívy na Bachmut, se uvidí v příštích dnech.

desivy-uder-ruske-nadzvukove-strely-kinzal-v-hloubce-130-metru-na-velitelske-centrum-nato-na-ukrajine

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Komentáře  

#2 Jarda K. 2023-03-31 19:17
Ponukam vam članok zdarma o 11.septembri 2001, MOTÍV, preco sa to stalo,kto bol za tým, vratane USA KALENDAR MRAKODRAPOV, co di mnoho radovich americanov váži a ďakuje mi osobne, a pouzívaju to aj v sudnych žalobach na Bushovu zlocineckú administrativu! Odhaľum co Manhattan symbolizuje,ted a kopíruje na Zemi, a prečo je aj tato proxy vojna na U'krajine a co Ukraino znamena v preklade, symbolizuje, ako aj jej farby a štatny znak! O čom je Zlata 100 vezata Praha na 7.kopcoch, ako aj Bratislava= Filadelfia po grecky, a co symbolizuje,vra tane KOCKY-hradu, az po Šaštín ci rodnú Nitru-jej Pribinov hrad! Je to zdarma na poziadanie,voľn e ku kopírovaniu a šíreniu ako extra znalosti o našom svete,ako nadhľad nad skorumpovanymi politikmi čo sa odrezali od ducha narodov,ako aj Boha, a zapredali sa sluzbam satanovi na konci tejto ďalšej skorumpovanej civilizacie! Novy cyklus slnka,ktore bude ukrizovane a znovuzrodene z lona Mliečnej drahy= bohyne nebies a kráľovnej! jaro.jaroslav57@gmail.com
Citovat
#1 Michal Masopust 2023-03-31 16:59
Rusové, velice dobře jste udělali! Jen tak dál, dokud tu zápaďáckou svoloč nedobijete do posledního neonacistického hajzla, je zcela jedno, odkud je. Hlavně se zaměřte na zk...... anglosasy, ti jsou ze všech nejhorší a dokud tato svoloč bude na planetě Země existovat, tak nebude na Zemi NIKDY dlouhodobý mír!
Citovat

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře