Nový tréner Elche Sebastián Beccacece na tlačovej konferencii pred zápasom s Barcelonou ubezpečil, že verí v dobrý výsledok proti lídrovi ligy. Argentínčan tiež netajil svoje nadšenie z možnosti viesť Elche a pracovať s hráčmi.

Forma pred zápasom

"Pocit je skvelý. Narazili sme na veľmi horlivú skupinu. Je to príjemné mesto spojené s tímom. Navyše nás čaká stretnutie s lídrom, s ich históriou. Sústredíme sa na prítomnosť a na to, čo sme urobili v posledných dňoch. Budeme hľadať výsledky, ktoré chceme, a nadšenie a hodiny práce si budeme užívať. K tomuto zápasu pristupujeme s pokojom po dobre vykonanej práci a veríme v ňu."

Debut proti lídrovi

"Pre Elche ako inštitúciu je to veľká príležitosť, že môže privítať tento tím s jeho skvelými hráčmi a trénerom. Pre mesto to musí byť oslava, pretože môžete prísť na svoj štadión a vidieť svoje mužstvo proti skvelému tímu. Je to veľká príležitosť, ktorá nás motivuje byť veľmi dobrými hostiteľmi."

Šance poraziť Barçu

"To je futbal. Šport, ktorý zaväzuje mnohých ľudí bojovať o rovnaké veci, snívať a snažiť sa, a to nad rámec rozdielov v rebríčkoch či rozpočtoch. Keď vyjdete na ihrisko, máte pocit, že je to možné. To je to, čo nás drží pri živote. Ak nebudem myslieť na dosiahnutie dobrého výsledku, nebudem už trénovať. Vždy mám takúto mentalitu: stojím pevne na zemi, ale vždy mám na pamäti, že všetko je možné. So snami môžeme stále dúfať, že táto cesta, ktorá sa teraz začína, sa môže predĺžiť, s veľkým nasadením a láskou k hre a ľuďom."

Absencie

"Máme suspendovaných Lucasa Boyého a Papeho Cheikha; navyše sú zranení Nteka a Enzo Roco. Magallán už štyri dni normálne trénuje a bude jednou z možností."

Barcelona

"Kládli sme veľký dôraz na to, aby sme čelili súperovi, ktorý je zodpovedný a dominantný. Budeme musieť nájsť nejaké nástroje a vedieť, čo robiť s loptou. Ak nastupujete na ihrisko s myšlienkou na udržanie výsledku, stiahnutie sa alebo vyčkávanie, je to komplikované. Tento tím vás dorazí, čo vedie k takémuto scenáru, ale my chceme hrať v strede poľa ďaleko od našej brány a mať tú fyzickú a mentálnu silu. Chceme zachytávať lopty a využívať priestory, ktoré nám nechávajú vďaka spôsobu hry. Kládli sme dôraz na herný plán a s jednoduchými pojmami pracovať na tom, čo cítite a pochopiť informácie. To, čo chceme vidieť v budúcnosti, príde postupne. Som veľmi šťastný a vďačný, pretože sa nám dostalo veľa pekných slov od všetkých ľudí v klube aj mimo neho. Chceme sa odvďačiť mimoriadnym nasadením."

zdroj: as.com
foto: twitter/elchecf

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.