Asijské fórum Boao vstupuje do medicíny

Mezinárodní pilotní zóna zdravotnické turistiky Boao Lecheng (Boao Lecheng International Medical Tourism Pilot Zone) v přístavu volného obchodu na ostrově Chaj-nan pomáhá čínskému zdravotnickému sektoru expandovat na globální trhy.

Boao, přímořské letovisko a kongresová destinace na pobřeží Jihočínského moře, opět upoutalo pozornost celého světa. Mezinárodní pilotní zóna zdravotnické turistiky Boao Lecheng v přístavu volného obchodu Chaj-nan, známější pod názvem Boao Hope City, se stala důležitou vstupní branou pro zavádění inovativních mezinárodních léčiv a zdravotnické techniky do Číny. Boao Hope City („Město naděje"), první a jediná speciální zdravotnická zóna v zemi a rychle rostoucí mezinárodní zdravotnický park, se rozkládá na obou březích řeky Wan-čchüan mezi centrem města Ťia-ťi a hlavní budovou Asijského fóra Boao (Boao Forum for Asia, BFA) v městském okrese Čchiung-chaj v provincii Chaj-nan.

V této zóně již zahájila svou činnost mezinárodní sestava 25 veřejně i soukromě vlastněných zdravotnických zařízení. Dalších 20 zařízení je ve fázi výstavby nebo plánování. Zóna také navázala partnerství s téměř 80 nadnárodními výrobci léčiv a zdravotnických prostředků v 16 zemích a regionech světa a schválila více než 300 licencovaných léčiv a prostředků pro významné klinické účely. Díky preferenčním politikám a zefektivněnému procesu schvalování špičkových lékařských technologií, nových léčiv a zdravotnického vybavení z celého světa přitahuje pilotní zóna zdravotnická zařízení ve stále větším počtu. Zdejší programy zdravotního pojištění využilo více než 31 milionů lidí z 21 čínských provincií a obcí. Výzkum v praxi pak dále urychlil registraci a udělování licencí pro léky a zdravotnické prostředky v Číně. Pilotní zóna tak připravuje půdu revoluční strategii cesty k dobrému zdraví pro každého.

Boao Hope City se od svého vzniku již zapojilo do několika průkopnických iniciativ. S mezinárodními farmaceutickými společnostmi a asociacemi každoročně spolupracuje na pořádání celé řady lékařských akademických konferencí a fór a poskytuje platformu pro mezinárodní akademickou výměnu v oblasti medicíny a zdravotnictví v rámci BFA, čímž se profiluje jako hlavní portál pro otevření čínského medicínského sektoru zbytku světa.

Kontakt:

Paní He

heying@lecityhn.com

Klíčová slova Čína-zdraví-turistika-Boao

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.