RoboMarkets a BMW M Motorsport zahajují partnerství pro sezonu DTM 2023 s novým vozem a jezdcem

V nadcházející sezoně šampionátu DTM 2023 budou nové vozy BMW M4 GT3 startovat v barvách partnerů BMW M Motorsport. Prémiovým partnerem BMW M Motorsport je společnost RoboMarkets ; za volant modernizovaného modrého BMW M4 GT3 v designu RoboMarkets, který bude i nadále startovat s číslem 33, usedne trojnásobný šampion DTM René Rast.

René Rast z týmu Schubert Motorsport je jedním z nejúspěšnějších a nejvšestrannějších závodních jezdců v Německu. Šestatřicetiletý závodník získal titul šampiona DTM v letech 2017, 2019 a 2020 a v letošní sezóně se vrací do rodiny BMW. Rast debutoval ve Formuli BMW v letech 2003 a 2004; před návratem týmu BMW M Motorsport do DTM se v roce 2011 účastnil testů BMW M3 DTM.

René Rast, Schubert Motorsport: „Vůz BMW M4 GT3 i barvy mého partnera RoboMarkets jsou pro mě novinkou, ale modrá barva se mi velmi líbí a na svůj nový vizuál v DTM se těším. Za úspěch BMW M Motorsport, tým Schubert i svého partnera budu bojovat ze všech sil. Je skvělé, že mohu opět závodit s číslem 33. V průběhu let se stalo v DTM mým poznávacím znamením."

Oficiální partnerství mezi společnostmi RoboMarkets a BMW M Motorsport začalo v roce 2019, přičemž společnost RoboMarkets prodloužila smlouvu o nový status prémiového partnera BMW M Motorsport na sezony 2022 a 2023. Prémiový balíček zahrnuje design závodního vozu v duchu identity značky RoboMarkets, její logo na kapotě, dveřích, střeše a spoileru 5. dveří, dále branding stanovišť pro média a stěn oficiální týmové garáže či marketingové příležitosti.

Sezónu DTM 2023 tvoří osm závodů, které začínají 26. května v německém Oscherslebenu. Poté se seriál přesune na okruhy Zandvoort (Nizozemsko), Norisring (Německo), Nürburgring (Německo), Lausitzring (Německo), Sachsenring (Německo) a Spielberg (Rakousko) a bude zakončen závodem na Hockenheimringu (Německo) ve dnech 20.-22. října 2023.

O společnosti RoboMarkets

RoboMarkets je finanční brokerská společnost působící pod licencí CySEC č. 191/13. Společnost nabízí investiční služby v mnoha evropských zemích a obchodníkům působícím na finančních trzích poskytuje přístup ke svým vlastním platformám. Pro další informace o produktech a aktivitách společnosti RoboMarkets navštivte www.robomarkets.cz.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2050510/RoboMarkets.jpg

Kontakt: Timofey Zuev, mkt-pr@robomarkets.com, +357 25 123275

Klíčová slova Kypr-finance-motorismus-RoboMarkets

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
Finance, ekonomika
Sport

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.