Tumi a McLaren společně oslavují šest dekád McLarenu představením kolekce k 60. výročí s Landem Norrisem

Každý kus limitované kolekce odkazuje na historii proslulého elitního závodního týmu a výrobce luxusních supersportů prostřednictvím designových prvků inspirovaných silničními a závodními vozy.

Snímky pro kampaň ve vysokém rozlišení ZDE

Mezinárodní značka v oblasti cestování a životního stylu TUMI dnes odhalila limitovanou kolekci TUMI | McLaren 60th Anniversary Collection na oslavu šesti desetiletí od vzniku elitního motoristického týmu a výrobce luxusních supersportovních aut McLaren. Kolekce byla představena v rámci závěrečné části kampaně pro jaro 2023 s názvem „Unpack Tomorrow", v níž vystupuje zkušený člen týmu TUMI a pilot formule 1 pro stáj McLaren Lando Norris.

„TUMI a McLaren, dvě značky založené na tvorbě špičkových funkčních a luxusních produktů s hlubokým porozuměním pro souhru technologií a funkce, spojuje nepopiratelná synergie," říká kreativní ředitel TUMI Victor Sanz. „Jsme nadšeni, že jsme mohli se značkou McLaren spolupracovat na této kolekci, která využívá její slavnou papájově oranžovou barvu a kombinaci moderních lehkých materiálů k vytvoření zavazadel, tašek a doplňků na oslavu jejího šedesátého výročí."

Jubilejní spolupráce společností TUMI a McLaren i nadále ztělesňuje dokonalé spojení módy, životního stylu a technologií v nejnovějších sezónních modelech, kombinujících moderní technologie, inovace a špičkový design.

Kolekce navržená na míru potřebám průkopníků, cestovatelů a dobrodruhů na jejich výpravách přináší řadu limitovaných modelů ve slavné papájově oranžové barvě McLarenu – například batoh Velocity Backpack, rozšiřitelné příruční zavazadlo se čtyřmi kolečky Aero International Expandable 4 Wheeled Carry-On a batoh přes rameno Torque Sling, které na fotografiích ke kampani „Unpack Tomorrow" představuje sám Lando. Nová kolekce byla oficiálně představena dnes, 13. dubna, a je nyní k dostání v prodejnách TUMI po celém světě a na stránkách TUMI.com.

„Ve spolupráci s TUMI jsme chtěli navázat na úspěch naší základní kolekce a kolekce s uhlíkovými vlákny vytvořením unikátní kapsulové edice k šedesátému výročí McLarenu," říká hlavní designér společnosti McLaren Automotive Goran Ozbolt. „Tato edice luxusních zavazadel také připomíná vášeň našeho zakladatele Bruce McLarena pro pohlížení do budoucnosti, posouvání hranic a propojení dokonalé funkčnosti s moderním designovým jazykem, který odráží étos obou společností."

V Landově části kampaně „Unpack Tomorrow", která navazuje na segmenty jeho kolegů z týmu TUMI Richarlisona de Andradeho a Reneé Rappové, vystupuje tato závodní superhvězda v krátkém filmovém sestřihu ze svých cest, kde představuje hybridní supersportovní vůz McLaren Artura a dokazuje, jak jeho zavazadla TUMI drží krok s jeho výkony.

Video s pilotem Formule 1 v hlavní roli reprízuje nejprodávanější kousky ze základní kolekce TUMI | McLaren, kterou značka v letošní sezóně znovu uvedla na trh, a přispívá tak k oslavám mimořádného výročí McLarenu i k pokračujícímu partnerství mezinárodní značky pro cestování a životní styl s tvůrcem luxusních aut.

Kromě uvedení jubilejní kolekce 60th Anniversary collection podpoří TUMI své partnerství se značkou McLaren také sérií mezinárodního obsahu ke klíčovým závodům Grand Prix včetně strategií pro zapojení komunity, využití influencerů a exkluzivních dárků do soutěží.

O společnosti TUMI:

Společnost TUMI vytváří od roku 1975 prvotřídní luxusní funkční doplňky pro svět podnikání a cestování navržené tak, aby obohacovaly, usnadňovaly a zpříjemňovaly všechny aspekty života na cestách. Jedinečná funkčnost se snoubí s vynalézavostí – chceme být celoživotním partnerem lidí, kteří jsou neustále v pohybu a které nemůže nic zastavit. Další informace o společnosti TUMI naleznete na stránkách TUMI.com

TUMI a logo TUMI jsou registrované ochranné známky společnosti Tumi, Inc. © 2023 Tumi, Inc.

O skupině McLaren Group:

Před šedesáti lety založil novozélandský závodník, inženýr a vizionář Bruce McLaren v Anglii závodní tým, který dodnes patří k nejúspěšnějším jménům světového motoristického sportu. Stáj McLaren vyhrála 20 světových šampionátů Formule 1, 183 Velkých cen Formule 1, třikrát závod Indianapolis 500 a hned na první pokus závod 24 hodin Le Mans. V 60. letech minulého století Bruce osobně představil model M6GT, vůbec první supersportovní vůz McLaren, který vyjadřoval jeho vizi vyrábět nejlepší vozy na světě pro závodní okruhy i silnice.

Skupina McLaren je celosvětovým lídrem v oblasti luxusních automobilů a elitních motoristických sportů se zaměřením na výrobu supersportovních vozidel a závodění. Skupinu, kterou založil v roce 1963 závodník, inženýr a podnikatel Bruce McLaren, tvoří společnost McLaren Automotive, která ručně staví lehké supersportovní vozy, a většinový podíl ve společnosti McLaren Racing, která se účastní světového šampionátu Formule 1 a amerického šampionátu INDYCAR. Celosvětové sídlo skupiny se nachází v ikonickém technologickém centru McLaren ve Wokingu v anglickém hrabství Surrey. Díky své pověsti inovátora a technologické dokonalosti je McLaren jednou z největších nezávislých společností ve Velké Británii.

Kontakty společnosti TUMI pro média:

Alexandra Gillis

Manažerka pro PR a sociální sítě

alexandra.gillis@tumi.com

TUMI

Nicole Colasanton

colasanto@weareshadow.com

SHADOW

Kontakt pro média společnosti McLaren Automotive:

Daniel GoldingGlobální ředitel podnikové komunikace

daniel.golding@mclaren.com

Chloe-Elise Bradford

Firemní tisková mluvčí a tisková mluvčí pro lifestylová média

chloe-elise.bradford@mclaren.com

Kontakty pro média společnosti McLaren Racing:

Curtis Nice

Manažer komunikace s partnery

curtis.nice@mclaren.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2049852/Tumi_McClaren_Collection.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2049853/Tumi_McClaren_Lando_Norris.jpg

Klíčová slova USA-reklama-styl-motorismus-Tumi

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Sport

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.