Společnost S'Young International slaví otevření svého kampusu S'YOUNG CITY a vítá na čínském trhu další světové značky

Společnost S'Young International („S'YOUNG"), iniciátor modelu spolupráce CP (China Partner), uspořádala 14. dubna 2023 slavnostní relokační akci při příležitosti oficiálního otevření svého nového kampusu S'YOUNG CITY ve městě Čchang-ša v provincii Chu-nan.

S'YOUNG CITY se nachází na místě bývalého památníku věnovaného Guan Yuovi, slavné historické postavě z období čínských Tří království (220-280 n. l.). V tradiční čínské kultuře je Guan Yu považován za symbol ušlechtilých vlastností, jako je spravedlivost, přátelství a důvěra, které zároveň tvoří základní koncept spolupráce mezi společností S'YOUNG a jejími partnery.

Guan Yu je také uznáván jako „bůh štěstí", kterého Číňané po celém světě uctívají již po tisíciletí. Přibližně před 1700 lety jej na tomto místě okouzlila malebná pastýřská scenérie a přiměla jej sesednout z koně, aby poznal zdejší kulturu a nádherný způsob života. Dnes zde vyrostlo S'YOUNG CITY, které v pěti tvářích kampusu nabízejícího dokonalejší zážitky zákazníkům i globálním značkám ztělesňuje firemní kulturu „Spokojenost v práci, nadšení pro život".

Společnost S'YOUNG International oficiálně vznikla v roce 2018 v Šanghaji, ekonomickém centru Číny, s centrálou pro stovky zaměstnanců přímo na Huaihai Road v centru Šanghaje. Čína je přitom obrovský trh s 1,4 miliardy obyvatel a rozmanitou urbanistickou strukturou. Města prvního řádu, jako jsou Peking a Šanghaj, obývá pouze 5 % celkové populace, zároveň však rychle vznikají další, jako jsou Čchang-ša, Čcheng-tu, Čchung-čching a Wu-chan. Jako lokalita pro S'YOUNG CITY bylo zvoleno právě Čchang-ša, protože nová města 1. a 2. řádu, jichž je typickým zástupcem, mají téměř 500 milionů obyvatel a jsou blíže životní atmosféře naprosté většiny městských obyvatel Číny. Společnost S'YOUNG se zde bude moci začlenit do široké městské populace, lépe se přizpůsobit životním zvyklostem největšího podílu městských obyvatel v Číně a rovněž poskytovat kvalitnější služby a navázat hlubší kontakt s širokým spektrem spotřebitelů na rostoucím trhu s kosmetickými produkty.

S'YOUNG CITY je otevřený a komplexní komunitní prostor. Kromě administrativních provozů jsou v kampusu k dispozici také různé veřejné služby, zábavní zařízení a ekologické zázemí, které mají společně vytvořit prostředí pro efektivní práci i vyvážený a zdravý životní styl zaměstnanců.

Kampus integrace: Nepřetržitě otevřený volnočasový areál propojený s kulturním životem města

Jako společnost, která cílí na městské rezidenty s diverzifikovanou globální nabídkou kosmetických produktů, se S'YOUNG snaží obsáhnout maximální uživatelskou perspektivu a zkušenost a do designu S'YOUNG CITY integruje koncept „zákazník na prvním místě". S'YOUNG CITY důmyslně navazuje na okolní komunitu a otevírá pro místní obyvatele volnočasový park s nepřetržitým provozem, který prostřednictvím rekreačních zařízení umožňuje návštěvníkům z komunity poznat kulturu S'YOUNG. Zároveň umožňuje společnosti S'YOUNG International zůstat v úzkém spojení s cílovou skupinou uživatelů zakořeněnou v městském životě během každodenní práce.

Kampus možností: Mladistvé a rozmanité místo pro příjemné zážitky

S'YOUNG CITY disponuje společenským prostorem pro společné stravování až tisícovky lidí, je vybaveno fotbalovým hřištěm, tenisovým kurtem, basketbalovým hřištěm, tanečním studiem, lázeňským centrem, knihovnou a dalšími rozmanitými prvky tvořícími všestranný komunitní areál, kde mohou zaměstnanci žít mladistvým a aktivním stylem života.

V S'YOUNG CITY lze také okusit celou řadu rozmanitých zahraničních kultur. Britská káva Costa Coffee, ale i londýnská telefonní budka ze 70. let, která sem byla speciálně dopravena letecky, představují klasickou atmosféru britských ulic. Vůni Francie a uměleckou náladu zase přináší „Grasseská zahrada" osazená květinami z oblasti Grasse v jižní Francii.

Kampus kyslíku: „Přírodní kyslíkový bar" v kancelářích pro odbourání pracovního stresu

S'YOUNG CITY je vybaveno na míru vyrobeným „centrálním kaskádovým vzduchovým systémem pro zásobování kyslíkem a ionty", který zlepšuje životy zdejších zaměstnanců. Všechny zasedací místnosti jsou vybaveny systémy pro dodávání kyslíku a záporných iontů, které dokážou rychle zvýšit obsah kyslíku v interiéru na úroveň lesního kyslíkového baru a vytvořit tak pracovní prostředí s dýcháním jako v přírodě, kde se zaměstnanci mohou skutečně ponořit do práce. Svěží ovzduší, které systém zajišťuje, pomáhá také snížit únavu z práce a vytvořit osvěžující atmosféru pro brainstorming a inspiraci.

Kampus umění: Návrat v čase, most mezi národy a exkluzivní umělecké centrum S'YOUNG

V rámci kampusu vytvořila společnost S'YOUNG pro tzv. „S'YOUNG absolventy (S'YOUNG Graduates)", zaměstnance, kteří u ní působili alespoň 8 let, jedinečný „Les talentů (Talent Forest)". Již 183 „absolventů" zde osobně zasadilo strom ginkgo, symbolizující houževnatost a vyrovnanost, na počest celkem 1464 let mládí, které spolu věnovali společnosti S'YOUNG. Kromě toho S'YOUNG CITY vytvořilo pro své partnery „Les společností (Brand Forest)". Najdeme zde stromy vysazené pomocí půdy a vody z 19 světových zemí, plastiku kozy vytvořenou s mezinárodní účastí a obsahující půdu a vodu z 2857 světových lokalit či galerii umění S'YOUNG, která se může pochlubit 17 díly z rukou světových autorů i 4000 zaměstnanců společnosti.

Společnost S'YOUNG navrhla díla „Researching & Exploring (Zkoumání a objevování)" a „S'YOUNG Ribbon of Time (Stuha času)", která odrážejí neúnavnou cestu jejích zaměstnanců za technologickým vývojem i 60 let neustálých inovací a podnikatelského ducha.

Kampus čistoty: Ekologický prostor s podporou nízkouhlíkových technologií

S'YOUNG aktivně přispívá k naplňování cílů udržitelného rozvoje OSN a uplatňuje nové koncepty rozvoje s cílem vytvořit ekologickou a udržitelnou komunitu. Společnost také důsledně podporuje využívání čistých zdrojů energie a instaluje fotovoltaické projekty pro příštích 25 let, které dokážou snížit emise oxidu uhličitého o téměř 2300 tun ročně, přičemž celková redukce emisí uhlíku činí 57.500 tun. Kampus by měl zároveň díky využití obnovitelných zdrojů energie poskytnout společnosti více než 3 miliony kilowatthodin ekologické elektřiny a přispět k budování ekologičtější země ve znamení nízkouhlíkového hospodářství a ochrany životního prostředí.

S'YOUNG CITY představuje udržitelné městské komunity v pěti podobách kampusu, které společně uplatňují hodnoty integrace, rozmanitých možností, kyslíku pro zdravé dýchání, umění a udržitelnosti. S'YOUNG CITY vítá společnosti z celého světa, pomáhá globálním značkám navázat kontakt s rozsáhlou skupinou čínských spotřebitelů, umožňuje jim naplňovat jejich vlastní různorodé potřeby a poznávat diverzitu kultur prostřednictvím různorodých značek.

O společnosti S'Young International

Společnost S'Young International, průkopník modelu spolupráce CP, je digitálně řízená otevřená platforma, která umožňuje globálním kosmetickým značkám přístup a napojení na čínský trh tím poskytováním kompletních řešení, které se zaměřují na jejich všestranný, vícekanálový a celoživotní rozvoj. Společnost S'Young International nyní spolupracuje s více než 50 kosmetickými značkami po celém světě.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2054314/Live_Shot_S_YOUNG_CITY.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2054315/Design_sketch_photovoltaic_projects.jpg

KONTAKT: hanxiang@syounggroup.com

Klíčová slova Čína-kosmetika-společnost-S'Young International

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Chemický a farmaceutický průmysl

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.