Společnost TCL potvrzuje svůj závazek v oblasti sportu prostřednictvím řady nových špičkových partnerství v Evropě a dokazuje tak své silné ambice v regionu

Společnost TCL odhalila nové klíčové a dlouhodobé sponzorské smlouvy v oblasti sportu, které využívají nejnovější technologie Mini LED a QLED a nabízejí fanouškům po celé Evropě maximálně pohlcující zážitky ze sledování

Společnost TCL, celosvětová dvojka na poli výrobců televizorů[1 ] a jednička v oblasti 98palcových televizorů, představuje svou strategii místních partnerství v Evropě s několika významnými sponzorskými smlouvami na různých trzích, skrze které chce šířit svou vášeň pro sport a poskytovat fanouškům výjimečné a pohlcující zážitky. Společnost TCL, jedna z předních světových společností v oblasti spotřební elektroniky, je díky řadě televizorů 2023 Mini LED a QLED, které poskytují vynikající kvalitu obrazu, ideálním partnerem pro sledování sportovních událostí.

Účinná a dlouhodobá místní strategie pro více sportů

Z pozice sportovního nadšence se společnost TCL rozhodla posílit své závazky v Evropě podporou několika předních týmů a akcí v celé řadě soutěžních lig ve všech sportech:

• Ve Francii je TCL partnerem Francouzské ragbyové federace a jejích mužských a ženských týmů XV a 7-a-side na dobu tří let.

• Ve Španělsku je TCL novým prémiovým partnerem Španělské královské fotbalové federace do roku 2026.

• V Itálii se společnost TCL stala partnerem Federazione Italiana Giuoco Calciodevenant (FIGC) a oficiálním partnerem italských fotbalových reprezentací do roku 2026.

• Ve Velké Británii, na Blízkém východě a v Africe je TCL partnerem kultovního fotbalového klubu Arsenal.

• V neposlední řadě je TCL prémiovým partnerem české fotbalové reprezentace, maďarského házenkářského týmu Győri Audi ETO KC a chorvatského házenkářského týmu Zagreb Handball Club.

Kromě Evropy má společnost TCL dlouhou historii partnerství se sportovními ikonami po celém světě a sponzoruje fotbalové týmy a turnaje mimo jiné v Argentině, Austrálii, Brazílii a Spojených státech. Společnost má také dlouhou historii spolupráce s fotbalovými ikonami, jako jsou brazilský reprezentant Rodrygo, anglický reprezentant Phil Foden, španělský reprezentant Pedri a Francouz Raphaël Varane. Společnost TCL se nedávno stala sponzorem CONMEBOL Libertadores, jedné z nejdůležitějších fotbalových lig v Jižní Americe, na sezóny 2023–2026.

Kromě fotbalu je TCL od roku 2018 také globálním partnerem Mezinárodní basketbalové asociace (FIBA) a je hlavním sponzorem FIBA EuroBasket 2022. V lednu se značka stala oficiálním sponzorem Národní fotbalové ligy (NFL) v Severní Americe.

Spojení sportu a technologie pro nejlepší výkon a jedinečné emoce

Svět sportu se v posledních letech velmi rozvinul díky technologiím a inovacím, které nám dnes umožňují ukazovat na obrazovce stále působivější výkony a výjimečné sportovní události.

Jako druhá největší značka televizorů na světě a průkopník v oblasti Mini LED nabízí TCL cenově dostupné prémiové technologie a produkty. Kvalita produktů TCL založených na pokročilých technologiích byla potvrzena: televizory TCL Mini LED 4K TV 75C935 a TCL Mini LED 4K TV 75C835 získaly ocenění CES® 2023 Innovation Awards. Společnost TCL získala výjimečné ocenění také v Evropě v soutěži EISA Awards, kde televizor Mini LED 4K 65C835 zvítězil v kategorii „PREMIUM MINI LED TV 2022-2023".

V roce 2023 rozšíří společnost TCL své neuvěřitelné portfolio televizorů o další modely Mini LED TV a QLED TV a přinese nové technologie pro zvýšení výkonu obrazu, které budou ideální pro sledování sportovních událostí. Aby si diváci mohli vychutnat pohlcující zážitek, jako by byli přímo na stadionu, rozšiřuje společnost TCL svou kolekci TCL XL o všechny modely televizorů s úhlopříčkou nad 75 palců (včetně ultra velkých obrazovek s úhlopříčkou 85 a 98 palců).

O společnosti TCL Electronics

Společnost TCL Electronics (1070.HK) je rychle rostoucí společností v oblasti spotřební elektroniky a předním hráčem v celosvětovém televizním průmyslu. Byla založena v roce 1981 a nyní působí na více než 160 trzích po celém světě. Společnost TCL se specializuje na výzkum, vývoj a výrobu produktů spotřební elektroniky, od televizorů přes audio zařízení až po chytré domácí spotřebiče. Navštivte webové stránky společnosti TCL na adrese https://www.tcl.com .

[1] Zdroj: OMDIA 2022

KONTAKT: Mason Zhong, mason.zhong@tcl.com

PROTEXT

Klíčová slova Čína-sporty-elektronika-TCL

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
IT, telekomunikace
Sport

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.