Výbuch na Znojemsku zcela zničil rodinný dům, jeden člověk zemřel

foto V Suchohrdlech na Znojemsku 19. dubna 2023 večer při výbuchu v rodinném domě zemřel jeden člověk, kterého museli hasiči vyprostit. Dům je zcela zničený, sousední dům zřejmě není poškozený.

Suchohrdly (Znojemsko) - V Suchohrdlech na Znojemsku dnes večer při výbuchu v rodinném domě zemřel mladý muž, kterého museli hasiči vyprostit z trosek. Dům byl zcela zničen. Další lidé nebyli ve zničeném domě nalezeni a sousední dům zřejmě není poškozený. Příčina výbuchu v současnosti není známa. Vyplývá to z informací hasičů a policie na twitteru. Na místě byli i záchranáři, ale nikoho podle informací ČTK neošetřovali.

"Na místo jsme zavolali také energetiky, ale příčinu výbuchu zatím neznáme," řekl ČTK mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Mikoška. Po 22:00 hasiči na twitteru oznámili, že ukončili průzkum domu a kromě vyproštěného mrtvého už na místě výbuchu další lidi nenašli.

Policisté uvedli, že zemřelým je pětadvacetiletý muž. Další podrobnosti k výbuchu ale nesdělili. "Kriminalisté na místě dokumentují událost a zjišťují okolnosti a příčinu výbuchu. Místo události je zabezpečeno, další bezprostřední nebezpečí nehrozí," napsali na twitteru. Mluvčí záchranářů Michaela Bothová ČTK řekla, že nikoho na místě výbuchu neošetřovali.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

ISSN: 1213-5003 © Copyright 23.05.2024 ČTK

Reklama

22°C

Dnes je čtvrtek 23. května 2024

Očekáváme v 03:00 12°C

Celá předpověď