Hokejisté Toronta udolali Tampu Bay v prodloužení a ujali se vedení v sérii. Colorado přestřílelo Seattle

New Jersey porazili NY Rangers 2:1 v prodloužení a v sérii snížili na 1:2 na zápasy. V prodloužení uspělo také Toronto, které zdolalo Tampu Bay 4:3 a v sérii se ujalo vedení 2:1. Až do druhé nastavené dvacetiminutovky došel zápas mezi Winnipegem a Vegas, kdy rozhodl Amadio. V gólově bohatém utkání Colorado přestřílelo Seattle 6:4.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hráči Toronta slaví vítězný gól ve třetím zápase 1.kola play-off proti Tampě Bay

Hráči Toronta slaví vítězný gól ve třetím zápase 1.kola play-off proti Tampě Bay | Foto: Kim Klement/USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

New Jersey na domácím ledě prohrálo oba duely a do newyorské Madison Square Garden mířilo ve složité pozici. První utkání na soupeřově ledě Devils zvládli a udrželi se ve hře o postup.

Výrazný podíl na výhře 2:1 v prodloužení měl gólman Akira Schmid, který ve své premiéře ve vyřazovacích bojích inkasoval jediný gól z 36 střel. Český brankář Vítek Vaněček po dvou domácích prohrách sledoval zápas pouze ze střídačky.

Hokejisté Toronta uspěli v Tampě a ujali se vedení v sérii 2:1 na zápasy. Výhru 4:3 v prodloužení řídil Ryan O'Reilly, který vstřelil jeden gól a další dvě trefy připravil. Vítěznou branku obstaral v poslední minutě prvního prodloužení Morgan Rielly.

Výhra Vegas

Winnipeg ve třetí části duelu proti Vegas smazal tříbrankové manko a vynutil si prodloužení. V něm však obrat nedotáhl. Po necelých 24 nastavených minutách Mike Amadio využil chybu obránce Dylana Samberga a zařídil Golden Knigts vedení 2:1 na zápasy. Třemi body se blýskl útočník Vegas Jack Eichel.

Colorado o výhře na ledě Seattlu rozhodlo ve třetí třetině. Avalanche v závěrečné dvacetiminutovce vstřelili tři branky a došli si pro výhru 6:4. Shodně dvěma góly vítězství řídili Mikko Rantanen a Nathan MacKinnon.

VÝSLEDKY 1. KOLO PLAY-OFF NHL

Východní konference - 3. zápasy:
NY Rangers - New Jersey 1:2 v prodl. (stav série 2:1), Tampa Bay - Toronto 3:4 v prodl. (stav série 1:2)

Západní konference - 3. zápasy:
Winnipeg - Vegas 4:5 v prodl. (stav série 1:2), Seattle - Colorado 4:6 (stav série 1:2).

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme