Na tenisové kurty se už zřejmě nevrátí! Tenistka Serena Williams je podruhé těhotná

3. května 2023·Celebrity·Redakce

Serena Williams (Zdroj: Profimedia)

Včerejší módní událost roku Met Gala přinesla nejen spoustu neskutečných outfitů, ale i jednu krásnou novinku. Tenistka Serena Williams oznámila, že je podruhé těhotná. Už v loňském roce se magazínu Vogue svěřila, že by chtěla rodinu rozšířit.

Už za pár měsíců se hvězdná tenistka stane dvojnásobnou maminkou. Na galavečer módy Met Gala v New Yorku dorazila v černém modelu. Její manžel Alexis Ohanian, se kterým vychovává pětiletou dceru Olympii, ji drží za její těhotenské bříško. „Jsme tak nadšeni, že nás tři Anna Wintour pozvala na Met Gala,“  napsala k fotografiím na instagramu Serena.

Tenistka se v loňském roce sice slavnostně vrátila na kurty, představila se na svém oblíbeném US OPEN, ale moc se jí nedařilo. Už předtím oznámila, že US OPEN bude její poslední turnaj v kariéře. V rozhovoru pro magazín Vogue oznámila, že plánuje svou rodinu rozšířit.

View this post on Instagram

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

Zároveň ale přiznala, že na začátku kariéry přemýšlela nad tím, zda děti vůbec chce mít. „Byly chvíle, kdy jsem si říkala, jestli bych měla přivést děti do tohoto světa se všemi jeho problémy,“ svěřila se Serena. Pak své rozhodnutí ale přehodnotila a rozhodla se, že až jednou potomky mít bude, bude skvělou matkou. Malou Olympii prý nikdy neopustí na více než 24 hodin.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme