Obora láká o prodlouženém víkendu k první letošní návštěvě
VSTUP DO OBORY FLÁJE. FOTO: OLDŘICH HÁJEK
Co se chystá

Fláje – Obora Fláje se letos pro veřejnost otevře na tři dny i během jarních dnů. Navštívit ji můžete tento prodloužený víkend od 6. do 8. května.

Do Flájské obory je možno vstoupit brankami na asfaltových cestách, a to Šumenského údolí, ve směru od Dlouhé Louky a tzv. Zámeckou. Zvláště u poslední jmenované prosí o zvýšenou opatrnost v neděli 7. května litvínovský triatlonový klub. Tento den totiž pořádá 18. ročník Krušnoman Long&Short Distance Duathlon a právě po silnici vedoucí z Klínů do Českého Jiřetína se závodníci budou pohybovat na kolech. „Prosíme návštěvníky, aby parkovali opatrně u tohoto vstupu, aby nedošlo k fatálnímu střetu se závodníky," apeluje na návštěvníky obory pořadatel Tomáš Langhammer.

Obora je v určené dny otevřena vždy od 10 do 15 hodin. Návštěvníci jsou povinni dodržovat návštěvní řád. Platí přísný zákaz vstupu se psy, rozdělávání ohně a pohyb jinde než po povolených trasách. Plánek bude vyvěšen u každého vstupu.

Příští termíny dnů otevřených dveří připadají na 10. a 11. června, 7.–9. července a 17.–19. listopadu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru