„Rychlý a zběsilý" závod na jezeře Lung-chu v Čeng-čou propojil napětí seriálu F1H2O s městem

Slavnostní zahájení a finále U.I.M. Mistrovství světa F1H2O 2023, Velká cena Čeng-čou, Čína, kterou propaguje společnost Shenzhen Tianrong Sports Culture Management Co., Ltd. v Číně, úspěšně proběhlo 30. dubna u jezera Lung-chu, Čeng-ťung New District, Čeng-čou, provincie Che-nan, Čína.

Město Čeng-čou se nachází v oblasti Centrálních planin, kde se zrodila čínská civilizace. Závod F1H2O se koná u malebného jezera Lung-chu, představuje kouzlo města Čeng-čou jakožto moderního národního centra a pomáhá propagovat výstavbu „letecké hedvábné stezky" Čeng-čou–Lucemburk.

Finále oficiálně začalo se zvukem startovní pistole. Dvacet motorových člunů vyrazilo jeden za druhým a jako šípy se řítily po hladině jezera Lung-chu. Řvoucí motory, valící se vlny a rychlé motorové čluny – k vidění byly napínavé a vzrušující scény. Po téměř hodině dramatického souboje se vítězem stal Jonas Andersson ze švédského týmu, který porazil všechny soupeře. Na druhém místě se umístil Shaun Torrente z týmu Abú Zabí a na třetím Ferdinand Zandbfrgen z týmu Šardžá.

U.I.M. Mistrovství světa F1H2O 2023, Velká cena Čeng-čou, Čína, je první zastávkou Mistrovství světa F1H2O v Číně po „návratu" do této země po třech letech. Jedná se také o závod motorových člunů nejvyšší kategorie a nejvyšší úrovně, který se dosud v Čeng-čou konal.

Mistrovství světa F1H2O „přistálo" v Čeng-čou a poskytlo místním občanům nejen příležitost užít si mezinárodní událost nejvyšší úrovně z první ruky, ale také ukázalo světu krásnou scenérii „města na nábřeží" v oblasti Čeng-ťung New District i živý a dynamický půvab Čeng-čou.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2067727/1.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2067812/2.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2068565/3.jpg

KONTAKT: Yongding Wang, 184764201@qq.com

Klíčová slova Sport-Čína-motorismus-Shenzhen Tianrong Sports Culture Management

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Sport

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.