Zoo si ve středu připomene Den medvědů. Připravila soutěž o medvědí poklad
Foto: Zoo Děčín
Co se chystá

Děčín - Děčínská zoologická zahrada si ve středu 10. května připomene Den medvědů. Při této příležitosti připravila soutěž o medvědí poklad!

„A že půjde o opravdový poklad, ocení hlavně ti, které trápí například kuny, co jim běhají po půdě nebo mají zálusk na kabely v autech. Ve hře je totiž kyblík medvědího trusu, který je výborným pomocníkem při zahánění tohoto nechtěného vetřelce,“ vysvětlila mluvčí zoo Alena Houšková. A jak medvědí poklad získat? Stačí se zapojit do stanovištní soutěže, která bude k dispozici v areálu zoo. Správným zodpovězením několika otázek se dostanou účastníci soutěže do slosování.

Tímto dnem zoo zároveň připomene letošní 7. narozeniny medvěda kamčatského Bruna, které sice měl už v lednu, ale jako správný medvěd je prospal. Na pokladně zoo je ke koupi mnoho medvědích suvenýrů a nově i butony s Brunem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru