Co se stane, když se potká MMA zápasník s pořadem Výměna manželek? Gábor Boráros se rozhodl čelit nové výzvě

10. května 2023·Celebrity·Redakce

Gábor Boráros (Foto: Profimedia)

Slovenský bijec MMA zápasník Gábor Boráros se se svou partnerkou Monikou Jákliovou rozhodli, že prověří svůj vztah a nechají nahlédnout veřejnost do své domácnosti. Objeví se v oblíbené reality show Výměna manželek. Co nejen o nich pořad prozradí? To ví Blesk.cz.

Osmadvacetiletá Monika, partnerka slavného zápasníka pojede na deset dní do Libereckého kraje, konkrétně do města Ralsko, aby si zde vyzkoušela žít v jiné rodině. Dvaačtyřicetiletá Pavla se tak vydá na Slovensko, aby se stala náhradní manželkou právě Gábora. Vzhledem k tomu, že Renata má prý podobně svéráznou a dominantní osobnost jako Gábor, mají se patrně diváci na co těšit. Jen aby nedošlo k nějakému “zápasu”.

Blesk.cz prozradil pár peprných detailů a nastínil tak, jak bude celý díl vypadat. Například Gábor zakáže Renatě, aby se jejich dcery Zorky třeba jen dotkla. Renata má zase pocit, že se o sebe zápasník až příliš stará. Na chlapa o sebe pečuje docela dost,” řekla v barber shopu, kam si šel bojovník nechat zkrátit vlasy.

Taky ji překvapí, že neumí vůbec vařit. Podle jeho partnerky Moniky vyžaduje od ženy full servis. Ta byla lehce vyděšená z velkého počtu lidí v náhradní domácnosti. Problém ji také dělali pejsci na stole a zvyk, že se jim dá na zem talíř s nedojedenými zbytky. Na druhou stranu ocenila jejich rodinnou komunikaci. Početná rodina se totiž raději baví pospolu, než aby každý koukal do mobilu. To se jí líbilo.

Celebrity - další články

Doporučujeme