Loni touhle dobou plnila stránky novin, dnes se o ní skoro neví. Amber Heard utekla z Hollywoodu do Španělska

11. května 2023·Celebrity·Redakce

Amber Heard. (Foto: Shutterstock)

Herečka Amber Heard se po soudu s bývalým manželem stáhla z veřejného života. Podle zahraničních médií se přestěhovala do Španělska i se svou dcerkou Oonagh a užívá si život v soukromí. Informaci uvedla Profimedie.

Loni touhle dobou nebyl den, aby herečka Amber Heard neplnila přední stránky všech novin po celém světě. Vzhledem k jejímu soudu s exmanželem Johnny Deppem se o ní psalo prakticky neustále. Nyní je tomu ale přesně naopak. Hvězda Aquamana se stáhla z veřejného života, opustila načančaný Hollywood a usadila se v Evropě, přesněji ve španělském Madridu.

Amber se ale rozhodně nenudí a zaměstnává ji především výchova dvouleté Oonagh. Fotografové je zachytili na dětském hřišti. Herečka měla v rukou tašku s nákupem, tříkolku a do toho uklidňovala i plačící holčičku, která kolem sebe divoce mávala rukama.

Amber Heard (Zdroj: Profimedia)

Podle její kamarádky se Amber do Hollywoodu rozhodně nechystá. „Je bilingvní a ve Španělsku je šťastná, vychovává svou dceru daleko od všeho toho humbuku. Nemyslím si, že by nějak spěchala zpátky do Hollywoodu, ale nejspíš se vrátí, až nastane ten správný čas a správný projekt,“ prozradila. Herečka tak zřejmě čeká až utichne její spor s Deppem a až dostane nabídku na nějakou pořádnou roli.

Celebrity - další články

Doporučujeme