Nová láska? Herec Tom Cruise má extrémní zájem o zpěvačku Shakiru

11. května 2023·Celebrity·Redakce

Tom Cruise a Shakira (Zdroj: Profimedia)

Že by se nám rodil nový páreček? Hollywoodský herec se o víkendu v Miami na závodech Velké ceny vozů Formule 1 potkal s kolumbijskou zpěvačkou Shakirou. A podle slov zdrojů z jeho okolí je z ní úplně paf. Informaci uvedl web Page Six.

Herec Tom Cruise je už nějaký ten pátek sám. Single je i zpěvačka Shakira, která navíc na rozchod s fotbalistou Gerardem Piqué nevzpomíná úplně v dobrém. Ideální dvojice, chtělo by se říct. Cruise a Shakira se potkali o víkendu na závodech Formule 1 v Miami a zdroj webu Page Six sdělil, že herec má o zpěvačku velký zájem. „Je tam chemie,” řekl zdroj s tím, že Cruise jí poslal i pugét květin.

Shakira potřebuje měkký polštář, do kterého by mohla uléhat. A to by mohl být Tom,” sdělil zdroj a dodal, že Cruise má výhodu, že je to nejen velmi talentovaný a hezký chlap, ale je i vyšší, než Shakira. Dvojice byla viděna nejen na samotných závodech, ale i v soukromém apartmá.

View this post on Instagram

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Pro Shakiru byl loňský rok neskutečně těžký. Pique, se kterým byla 12 let a mají spolu dvě děti, jí podváděl se svou současnou přítelkyní Clary Chii Marti. „Bylo to těžké nejen pro mě, ale i pro mé děti. Neuvěřitelně těžké. Mohu jen říct, že jsem do tohoto vztahu a své rodiny dala vše, co jsem měla,“ svěřila se časopisu Elle. Uvidíme tak, jestli ta pověstná chemie mezi ní a Cruisem opravdu bude, nebo půjde jen o májový flirt.

Celebrity - další články

Doporučujeme