Nový pohled do královské rodiny. Roztomilá přezdívka malého prince Louise rozněžnila svět

12. května 2023·Celebrity·Redakce

Kate Middleton a princ Louis (Zdroj: Profimedia)

Po korunovaci krále Karla III. se Kate Middleton a princ William vrátili zpět ke svým královským povinnostem. Na některé vzali i své tři ratolesti - George, Charlotte a Louise. A na jedné z těchto akcí princezna prozradila, jak říká svému nejmladšímu synovi. Informaci uveřejnila deník The Sun.

Kate a William se po korunovaci vydali na jednu z mnoha akcí. Na charitativní opékání u skautské chaty v anglickém městě Slough vzali i své děti. Kromě opékání sladkých marshmallownů si děti vyzkoušely i střílet z luku, nakládat kolečka pískem, řízení bagru či malování. Během opékání podle deníku The Sun oslovila princezna i svého nejmladšího potomka: „Dej to do ohně, Lou-broučku“ (v angličtině Lou-bugs).

Fanoušci královské rodiny jsou z roztomilé přezdívky malého prince nadšení. Louis během korunovace svého dědečka opět ukázal, že patří mezi nejoblíbenější členy královské rodiny. Samotný ceremoniál ho moc překvapivě moc nezaujal, spíše se zajímal, co se děje v nádherném Westminsterském opatství. Všechny navíc pobavil i svými výrazy v obličeji. Ani jeden z rodičů mu to ale neměl za zlé, přeci jen princi je pět let a tak se to tak trochu očekává.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

To, že Kate s Williamem mají pro všechny své děti roztomilé přezdívky, se v minulosti ukázalo už několikrát. Princezně Charlotte se říká Lottie, princ William ji zase oslovuje Mignonette (francouzské slovo, které se dá přeložit jako jemný nebo roztomilý). A princezna se svěřila, že ji oslovuje Poppet (zlatíčko). Podle webu Page Six se nejstaršímu Georgovi říká PG, což ale jeho rodiče zatím nepotvrdili.

Celebrity - další články

Doporučujeme