Konečně víme, jak se jmenuje! Rihanna odhalila, jak říká ročnímu synovi

12. května 2023·Celebrity·Redakce

Rihanna. (Foto: Profimedia)

To je ale tajnůskářka. Zpěvačka Rihanna, která čeká svého druhého potomka, nyní odhalila, jak se jmenuje její roztomilý synek. Ten zítra oslaví první narozeniny. Informaci uvedl deník Daily Mail, který získal okopírovaný rodný list chlapce.

Roztomilý chlapeček dostal jméno RZA Athelston Mayers. Prvním jménem RZA [výslovnost: Rizza] chce zpěvačka vzdát hold frontmanovi rapperské formace Wu-Tang Clan, která hraje už přes 30 let a zpěvačka je miluje. RZA je producent a skladatel filmové hudby. Soundtracky dělal třeba pro Kill Bill či Blade3.

Jistě nebude náhoda, že RiRi od porodu svého syna nosí velmi často tričko s potiskem Wu-Tang Clan. Jméno Athelston a příjmení Mayers pak zdědil chlapeček po otci, kterým je rovněž rapper, A$AP Rocky. Jeho civilní jméno je Rakim Mayers.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Fanoušci nedávno spekulovali o tom, že syn zpěvačky se má jmenovat Noah, ale žádné indicie tomu nenasvědčovaly. Dvojice čeká nyní druhého potomka, tentokrát by to měla prý být holčička. A je jasné, že už nyní se příznivci krásné zpěvačky dohadují nad tím, jak by se její další potomek měl jmenovat.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme