Herec Jamie Foxx zůstává po několika týdnech stále v nemocnici. Jeho zdravotní stav je stále nejistý

13. května 2023·Celebrity·Redakce

Jamie Foxx (Zdroj: Profimedia)

Herec Jamie Foxx zůstává už několik týdnů v nemocnici. V péči lékařů je už od 11. dubna a podle zdrojů magazínu Radar mu stále není dobře. Rodina hollywoodské hvězdy se prý připravuje na nejhorší.

Herec ověnčený Oscarem Jamie Foxx zůstává už více než měsíc v nemocnici. 12. dubna informovala jeho dcera Corinne, že její otec má zdravotní potíže. Ty u něj začaly během natáčení snímku Back In Action, ve kterém hraje společně s Cameron Diaz. Ani po tak dlouhé době ale herec stále není propuštěn ani se neví, co mu je. Jen to, že musel být urgentně převezen do nemocnice, kde ho lékaři dokonce museli oživovat. Navíc se hovoří o tom, že měl velké štěstí, že je stále naživu.

View this post on Instagram

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Některé zdroje uvádí, že se mělo jednat o mrtvici a k mozkové příhodě mělo dojít z hercova přepracování a z jeho problémů s vysokým krevním tlakem. Rodina tuto informaci ale nepotvrdila. Podle aktuálních informací je hercův stav stabilizovaný, ale rodina se prý připravuje na nejhorší. Odmítá ale jakékoliv věci komentovat, což fanoušky samozřejmě znepokojuje.

Jamie stav se ale stále nelepší a lidé z jeho okolí neustále opakují, aby se za něj fanoušci modlili. Tato informace samozřejmě všechny velice vyděsila. Na začátku května se na jeho instagramu ale přeci jen nějaká zpráva objevila. „Oceňuji všechnu vaši lásku. Cítím se být požehnaný,“ napsal herec.

Uzdravení mu samozřejmě přejí nejen fanoušci, ale i jeho kolegové z branže. „Posílám ti lásku každý den,“  napsala moderátorka Ellen DeGeners. Podobná slova mu poslal i herec Jeremy Renners, který se na začátku roku podruhé narodil, když ho přejel jeho sněžný pluh a hvězda filmů Marvel měl velké štěstí, že přežil.

Celebrity - další články

Doporučujeme