Tři výstavy v jednom termínu na výstavišti v Lounech. Pro motoristy, řemeslníky i kutily, ale také pro celou rodinu
Výstaviště v Lounech. Ilustrační foto
Co se chystá

Louny - Na výstavišti v Lounech se uskuteční ve dnech 19. – 21. května tři výstavy najednou. Výstava „Autosalon Louny“ , dále „Rodina a volný čas“ a také „Řemesla a kreativita“ jistě přiláká nejen motoristy, řemeslníky a kutily ale určitě každého.

Kromě tří výstav se také můžete těšit na spoustu doprovodných akcí a zábavu pro děti i dospělé a chybět nebude ani mnoho stánků s občerstvením.

Výstava „Autosalon Louny“

Prodejní a kontraktační motoristická výstava. Věříme, že sluneční paprsky dají vyniknout nablýskanosti a kráse osobních automobilů, obytných vozů, čtyřkolek a motorek. Tyto firmy se budou prezentovat především na venkovní ploše výstaviště.

Motoristický fanoušek zde bude moci obdivovat osobní a užitkové vozy, čtyřkolky, motorky, obytné vozy a karavany. Některé značky představí své novinky. Většina vystavovatelů do Loun přiváží také předváděcí vozy, takže zájemci si budou moci vysněného krasavce ihned vyzkoušet.

Zatímco tatínci budou vybírat nového čtyřkolového miláčka, ženy společně s dětmi se jistě zabaví na výstavách „Rodina a volný čas“ a „Řemesla a kreativita“, výběrem nové hračky nebo oblečení pro nejmladšího člena rodiny a výběrem originálního dárku. V letošním roce, se výstavy účastní i zahradníci, kteří přivezou sadbu, letničky, trvalky.

edeniky 6360

Po celou dobu, bude probíhat plno doprovodných akcí:

Hasičský záchranný sbor

  • ukázka vozidel Hasičského sboru požární stanice Louny a jednotky sboru dobrovolných hasičů obce Louny
  • pro děti stříkání vody na terč
  • ukázky slanění za pomoci výškové techniky
  • ukázky vyproštění zraněné osoby z havarovaného vozidla pomocí hydraulického nářadí
  • hašení vodním paprskem (vysokotlakým hasícím zařízením Cobra)

Policie ČR

  • Ukázka kriminalistické techniky a vozidel
  • Edukativní program pro děti

edeniky 6361

BESIP

Červený kříž

Jízdy na čtyřkolkách – ZDARMA

Bude připraven okruh pro děti i dospělé

Taneční vystoupení, vystoupení mažoretek

Ukázky výcviku dravých ptáků

Kolotoče

Jako každý rok, tak i letos je připravena soutěž o hodnotné ceny. Na zadní straně vstupenky návštěvník uvede, které auto na výstavě považoval za nejhezčí a která expozice se mu líbila nejvíce. Vstupenky jsou slosovatelné – a třeba štěstí čeká právě na Vás!

Určitě není bez zajímavosti, že vystavovatelé přicházejí s nabídkou výstavních slev, takže tento víkend je také příležitost k výhodným nákupům.

Přijďte se podívat na Autosalon Louny 2023 a Rodina a volný čas a Řemesla a kreativita. V pátek 19. května se brány lounského výstaviště otevřou v 9 hodin, tak jako v sobotu a v neděli. Příjemný a poučný čas tu můžete strávit každý den od pátku do neděle do 17 hodin. Za vstupné zaplatí dospělí 60,- Kč, děti a důchodci 40,- Kč, děti do 6 let a držitelé průkazu ZTP-P mají vstup zdarma.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru