Bojovník jak se patří. Jeremy Renner ukázal, že vůle a odhodlání mu opravdu nechybí

15. května 2023·Celebrity·Redakce

Jeremy Renner. (Zdroj: Profimedia)

Herec Jeremmy Renner se poslední měsíce ukazuje jako velký bojovník s neskutečnou touhou nevzdávat se. Po děsivé lednové nehodě, kdy to vypadalo, že už v životě nebude chodit, se pustil do rehabilitace. A nyní se na instagramu pochlubil dalším úspěchem.

Když se Jeremy Renner objevil pár týdnů zpátky na premiéře show Rennervations, rozhodně nevypadal jako někdo, kdo na začátku roku utrpěl 30 zlomenin a málem to vypadalo, že nejenže nebude chodit, ale že to ani nepřežije. Hvězda marvelovských filmů je ale neskutečný bojovník, což ukazuje prakticky každý den.

Na svém uzdravení pilně pracuje. Rehabilituje, cvičí, udržuje si dobrou náladu i fyzickou kondici. Lékaři mu sice předpovídali neveselé vyhlídky, do kterých bylo zahrnuto i třeba to, že bude doživotně kulhat nebo že bude mít amputovanou nohu, ale herec se nevzdal.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Na svůj instagram nahrál sérii videí, na kterých různě cvičí. Trénuje třeba na vibrační plošině, kde dělá dřepy a vypadá u toho trochu vtipně. Přísahám, že netančím,“ svěřil se pobaveně představitel lučištníka Hawkeye. Herec je také velký vtipálek. U videa, kde dřepuje a v obou rukou drží velké závaží, zase zažertoval, že si “hraje na to, že měl zlomenou nohu.”  Nová cvičení Jeremy zařazuje poměrně často a rád tak motivuje své příznivce. Tělo je zázračné…. I když se cítím jako plecháček,” dodal herec. Jen to ostatně dokazuje, že když se chce, tak jde všechno.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme