Společnost AIT Worldwide Logistics vítá Maria Cavallucciho na pozici vedoucího provozních činností v Evropě

Uznávaný manažer rozšiřuje globální tým vedoucích pracovníků o bohaté regionální zkušenosti

Společnost AIT Worldwide Logistics, která je předním poskytovatelem řešení dodavatelských řetězců, přijala na pozici viceprezidenta pro provoz v Evropě veterána logistického odvětví Maria Cavallucciho. Do světové spediční společnosti přichází s desítkami let prověřených zkušeností v odvětví dodavatelských řetězců v mnoha oblastech, včetně logistických služeb, vedení, rozvoje lidských zdrojů a kulturní rozmanitosti.

Tato tisková zpráva obsahuje multimediální prvky. Celou zprávu najdete zde: https://www.businesswire.com/news/home/20230517005016/cs/

"Jsme přesvědčeni, že Mariovo vedení bude mít zásadní význam jak pro naše strategické plány na rozvoj působnosti společnosti AIT na evropském trhu, tak pro rozvoj vyvážené kultury podporující naši mantru: "Jeden tým, jedna vize“,“ řekl prezident a provozní ředitel Keith Tholan.

Cavallucci má více než 30 let zkušeností v odvětví dodavatelských řetězců, z toho více než 20 let ve vedoucích funkcích, a má za sebou úspěchy v řadě známých logistických společností v Evropě.

"Jsem nadšený, že se mohu připojit k jedné z nejrychleji rostoucích společností v našem oboru,“ řekl. "Těším se na setkání se svými kolegy z týmu a na to, že společně vytvoříme ze společnosti AIT jednoho z předních poskytovatelů logistických řešení v Evropě se zaměřením na vytváření udržitelných hodnot pro naše zákazníky.“

Cavallucci je pověřen dohledem nad všemi evropskými operacemi společnosti AIT a řízením úsilí o poskytování prvotřídních služeb zákazníkům. Týmy sdílených služeb společnosti v regionu budou spolupracovat s Cavalluccim a budou i nadále podléhat svým příslušným podnikovým vedoucím. Cavallucci je podřízen obchodnímu řediteli společnosti AIT Gregu Weigelovi.

Dokončuje rovněž integrace nedávných akvizic, rozvíjí strategii expanze společnosti v Evropě a podporuje organický i neorganický růst v regionu.

Kromě toho, že hovoří čtyřmi jazyky, je Cavallucci členem organizací "Club of Logistics“, "Young Presidents’ Organization“ a "International Propeller Club“. Žije v německém Hamburku a v nadcházejících měsících plánuje hodně cestovat a navštěvovat pobočky AIT po celé Evropě.

O společnosti AIT Worldwide Logistics

Společnost AIT Worldwide Logistics je globální spediční společnost, která pomáhá firmám růst díky rozšíření přístupu na trhy po celém světě, kde mohou prodávat a/nebo nakupovat své suroviny, složky a hotové zboží. Již více než 40 let se tento lídr v oblasti řešení dodavatelského řetězce se sídlem v Chicagu spoléhá na poradenský přístup a buduje celosvětovou síť a důvěryhodná partnerství v téměř všech odvětvích, včetně leteckého a automobilového průmyslu, maloobchodu, potravinářství, státní správy, zdravotnictví, špičkových technologií, průmyslu a věd o živé přírodě. Flexibilní obchodní model společnosti AIT, jenž je podpořen nastavitelnou a uživatelsky přívětivou technologií, umožňuje přizpůsobit dodávky ze skladů do lokality zákazníka prostřednictvím námořní, letecké, pozemní a železniční dopravy – a to včas a v rámci rozpočtu. Díky odborným týmovým kolegům, kteří jsou zaměstnáni ve více než 110 pobočkách po celém světě v Asii, Evropě a Severní Americe, nabízí společnost AIT rovněž komplexní služby v oblasti celního odbavení, správy stavu skladových zásob a služeb prováděných se zvláštní péčí a pozorností. Více informací najdete na adrese www.aitworldwide.com.

Naše poslání

Ve společnosti AIT usilovně hledáme příležitosti, jak si získat důvěru našich zákazníků poskytováním výjimečných logistických řešení po celém světě a zároveň si s náruživostí vážíme našich spolupracovníků, partnerů a komunit.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Zdrojovou verzi najdete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20230517005016/cs/

Kontakt

Matt Sanders

Public Relations Manager

+1 (630) 766-8300

msanders@aitworldwide.com

800-669-4AIT (4248)

www.aitworldwide.com

Zdroj: AIT Worldwide Logistics

Klíčová slova USA-doprava-trh-AIT Worldwide Logistics

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Obchod, marketing
Auto-moto, doprava a stroje

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.