Společnost JOY GROUP slaví svůj debut v žebříčku WWD Beauty Inc Top 100

JOY GROUP, přední čínská kosmetická společnost, se podle nedávno zveřejněného žebříčku amerického módního časopisu Women's Wear Daily (WWD) zařadila mezi 100 nejlepších kosmetických společností na světě a mezi 10 nejúspěšnějších v oblasti krásy pro rok 2022.

Časopis WWD, který je často označovaný za „bibli módy", je jedním z nejstarších módních časopisů na světě a má v módním průmyslu značný vliv. Od svého založení je WWD každodenním čtením pro vedoucí pracovníky v celosvětovém módním a kosmetickém průmyslu.

Společnost WWD Beauty Inc. každoročně vydává žebříček 100 nejlepších kosmetických společností na světě sestavený na základě tržeb za předchozí kalendářní rok. Tento každoroční žebříček je jedním z nejuznávanějších zdrojů svého druhu a je označovaný za „průvodce kosmetickým průmyslem".

Společnost JOY GROUP se v roce 2022 poprvé probojovala do žebříčku WWD Beauty Inc Top 100, a to na 86. místě. Společnost se také umístila na 9. místě v žebříčku 10 společností s meziročně nejvyšším nárůstem tržeb za rok 2022, čímž propaguje hodnotu čínské krásy u domácích i globálních zákazníků.

Shanghai Juyi Cosmetics Co., Ltd. („JOY GROUP") je přední kosmetická společnost se sídlem v Číně. Patří jí také dvě ikonické kosmetické značky, JUDYDOLL a JOOCYEE. JUDYDOLL, která je 5. nejprodávanější značkou na čínském elektronickém tržišti Tmall a 2. nejprodávanější značkou na platformě Douyin (čínská odnož TikToku) v kategorii domácí kosmetiky, se zaměřuje na barevný, sladký a zábavný životní styl. JOOCYEE nabízí moderní, romantický a na míru šitý styl pro asijské spotřebitelky a na čínské odnoži TikToku se umístila na 1. místě v kategorii rtěnek a na 6. místě v kategorii domácí kosmetiky.

Společnost JOY GROUP, která se zaměřuje na přímý prodej zákazníkům, nyní provozuje síť vlajkových prodejen na hlavních čínských platformách elektronického obchodu a více než 30 vlastních kamenných butiků. Společnost také integrovala schopnost komplexního dodavatelského řetězce s vlastní laboratoří a výrobním závodem.

V roce 2022 dosáhla společnost JOY GROUP ročních tržeb ve výši 256,7 milionu USD (1,8 miliardy RMB), což představuje meziroční nárůst o přibližně 30 %, a dosáhla tak silného dvouciferného růstu tržeb a udržitelné ziskovosti v několika po sobě jdoucích letech.

Od roku 2020 společnost JOY GROUP aktivně expanduje na zahraniční trhy a získává si širokou oblibu spotřebitelů v Japonsku a na trzích ASEAN. Cílem společnosti je dále rozšířit svou působnost do Austrálie, Kanady, na Blízký východ a do dalších regionů s vysokým potenciálem růstu.

KONTAKT NA MÉDIA

Christine Bian

PR oddělení společnosti JOY GROUP

Christine.bian@joy-group.com

Chcete-li se dozvědět více o společnosti JOY GROUP, navštivte https://www.linkedin.com/company/joy-group-china

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2078037/20230515_110031.jpg

Klíčová slova Čína-kosmetika-Shanghai Juyi Cosmetics

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Chemický a farmaceutický průmysl

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.