GOAT Games získává globální licenci na mobilní hry uznávané série Dungeon Hunter od společnosti Gameloft

Žoldáci a lovci odměn znovu vyrazí za dobrodružstvím s návratem kultovního ARPG dungeon crawleru, připravovaným na letošní rok

Přední vývojářská a vydavatelská společnost GOAT Games oznamuje získání licence na vývoj a vydání dalšího mobilního pokračování kultovní série Dungeon Hunter od společnosti Gameloft, jehož uvedení je naplánováno na konec roku 2023.

Nový Dungeon Hunter zůstane věrný všemu, co této hře získává popularitu, už téměř 14 let: zabíjení zástupů nepřátel, plnění úkolů vyžadujících dovednosti i důvtip a získávání bohaté kořisti ve jménu navrácení míru do království. Na těchto základech hra slibuje vybudovat ještě hlubší imerzi – zčásti i díky vylepšené grafice, která umožňuje vykreslit strhující bojové scény, speciální efekty a herní akce. Hráči si budou moci vytvořit a přizpůsobit na míru ideální výzbroj pro každé dobrodružství, bojovat spolu s přáteli v multiplayerových arénách, nebo na tytéž přátele zaútočit a předvést jim své bojové dovednosti v akčních PVP módech. Nové herní prvky se objeví krátce po vydání a nabídnou hráčům ještě dokonalejší zážitek ze světa Dungeon Hunter i spoustu překvapení.

„Nastal den, o kterém snily miliony fanoušků hry Dungeon Hunter – včetně mě – už krátce po vydání Dungeon Huntera 5 v roce 2015," říká viceprezident GOAT Games Machine Ma. „Chceme vytvořit nejen lahůdku pro fanoušky Dungeon Huntera, ale i jedinečné RPG, které hráče upoutá a nadchne na celé roky!"

„Dungeon Hunter je jedna z našich nejdelších sérií a nesmírně nás těší, že na dalším titulu z hlavní řady budeme spolupracovat právě s GOAT Games," říká obchodní ředitel společnosti Gameloft Guilherme Lachaut. „Jsme přesvědčeni, že s působivou stájí titulů, kterou již mají za sebou – jako je například Dragon Storm Fantasy – dokážou nabídnout pokračování Dungeon Huntera, které si fanoušci zamilují."

Původní hra Dungeon Hunter vyšla v říjnu 2009 a s více než 120 miliony stažení po celém světě se stala jednou z nejpopulárnějších mobilních sérií akčních RPG všech dob. Kombinace úchvatné grafiky, poutavého příběhu a strhující hratelnosti zasazené do temného fantasy světa k sobě láká hráče již po léta stále znovu a znovu.

Další informace najdete na naší stránce na Facebooku.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2075615/20230512113626.jpg

KONTAKT: kylie chan, chenxiaohua@goatgames.com

Klíčová slova Čína-počítače-hry-GOAT Games

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.