Proč darovat jedlou květinu od Frutiko? 10 let tradice a důraz na zdraví

Společnost Frutiko založila už před 10 lety Klára Sezgin. Inspiraci získala v rámci studií Erasmus v Tureckém Istanbulu. Dnes společnost dosahuje obratu 30 milionů korun ročně. A není se čemu divit. Jedlé kytice v sobě spojují krásu i zdraví.

Jedlé kytice lahodí očím i chutím

Začíná to kousky ovoce zdobených belgickou čokoládou, naaranžovaných do podoby nádherných kytic, ale ani zdaleka to u nich nekončí.

Firma Frutiko má ve svém sortimentu jak sladké květiny z ovoce, čokolády a dalších pochutin, ale nezapomíná ani na muže a milovníky slaného mlsání.

Kytice z uzenin, klobás, sýrů a zeleniny jsou jasným bestsellerem – a co je na nich nejlepší?

Jako všechny ostatní produkty z dílen Frutiko jsou celé jedlé.

Zapomeňte na nádherné kytice, které po pár dnech skončí zvadlé v popelnici.

Objednejte své mamince, partnerce nebo tatínkovi kytici od Frutiko, z které nepřijde nazmar ani kousek.

Proč zrovna Frutiko?

Firma Frutiko klade důraz na to nejdůležitější - kvalitu ingrediencí a dokonalost v každém detailu, ať už jde o samotné květiny (dorty, cupcaky, muffiny) nebo o luxusní dárkové balení.

Frutiko umí dodat dortové kytice stejně jako narozeninové dorty pro děti a dospělé přesně podle vašeho přání.

Současně se jedná o jedinou firmu, která umí klasické dorty doručit chlazené a nepoškozené kamkoliv po celé České republice.

Pochoutky od Frutiko přepravují milí a usměvaví kurýři ve speciálních termoboxech s chladítky a suchým ledem, takže se dostanou v perfektním stavu do rukou oslavence ať už se slaví kdekoliv v ČR.

Dárek opravdu pro kohokoliv

Hledáte dárek pro babičku, která nic nechce, pro příbuzného, který si všechno koupí sám, obchodního partnera, maminku, děti, které čeká vysvědčení, nebo kohokoliv jiného a stále ne a ne přijít na to pravé?

Jedlá květina Frutiko je dárek, který potěší opravdu každého.

Klíčová slova ČR-potraviny-trh-firmy-Frutiko-GetFound

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
Potraviny, gastronomie

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.